WiseGolfin uusimmat ominaisuudet (vko 20)

WiseGolf-järjestelmään lisättyjä uusia ominaisuuksia.

Jos kaipaat neuvontaa liittyen uusiin ominaisuuksiin, järjestelmän käyttöön tai vastaasi tulee ongelmatilanne, tukipalvelumme auttaa nopeasti: tuki@wisegolf.fi

Kiireellisissä ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä tukipuhelimeemme: puh. 044 777 4161.

Puhelintuen vastausajat

Arkisin: 9.00 - 18.00
La ja su: 9.30 - 12.00 (pois lukien juhlapyhien viikonloput)
​​​​​​​

Huom.! Osa uusista ominaisuuksista on suoraan käytettävissä järjestelmän hallintapuolelta, mutta osa edellyttää meiltä toimenpiteitä, mikäli yritys haluaa ominaisuudet käyttöönsä. WiseNetworkiltä toimenpiteitä vaativat uudet toiminnallisuudet on merkitty listaan tähdellä (*). Näiden käyttöönottamiseksi ole meihin yhteydessä esim. sähköpostitse: tuki@wisenetwork.fi .


Ajanvaraustilauksen muokkaaminen kassalla(*)

Kassaan on tehty uusi ominaisuus, joka mahdollistaa tilauksen muokkaamisen helposti siinä vaiheessa, kun asiakas on saapunut kentälle (kassalle) maksamaan tilaustaan.

Kassaan määritellään etukäteen kenttäkohtaisesti hintaryhmät, jotka nousevat vaihtoehdoiksi tilauksen muokkaamista varten. Hintaryhmien perusteella syntyy myös seuranta ja raportointi.

Katso tarkempi ohje >>

Verkkokaupan kautta tehdyn ajanvaruksen hintaa voidaan muuttaa kassalla.

Pyydämme kaikkia tämän ominaisuuden käyttöönsä haluavia kenttiä toimittamaan omat hintaryhmänsä WiseGolfin sähköpostitukeen tuki@wisegolf.fi, niin asetamme nämä järjestelmäänne. Ohessa esimerkki yhden kentän hintaryhmistä.

Esimerkki kassalle asetettavista hintaryhmistä

Verkkokauppaan asetettu greenfee-hinta 75 €. Hinta näkyy kaikille varaajille oletuksena.

Esimerkki kassan hintaryhmistä (lähetetään WiseGolfille):

Toisen kentän pelioikeudenhaltija 55 €
Osakkaan vieras 45 €
Juniori 30 €
SGS 20 €
Kultakortti 0 €
Vierailuoikeus 0 €
FGMA, PGA etc. 0 €
Muu ilmainen 0 €


Sarjakortit(*)

Sarjakorttien toimintaa on parannettu. Ne toimivat nyt siten, että pelikierrokset vähenevät automaattisesti, kun varaajana on caddiemaster tai joku muu varaa sarjakortilla pelaavan henkilön omaan ryhmäänsä.

Kun sarjakortin omistaja tekee itse ajanvarauksen, hänelle tulee ajanvarausnäkymään valinta käyttääkö sarjakorttia vai ei.

Yleisesti sarjakorttien toimintaa varten tarvitsemme kaikilta kentiltä tiedon sarjakorttien sisältäminen pelikierrosten määristä sekä tiedon, miten sarjakortteja halutaan veloittaa.

Ohjeet sarjakortteihin >>


Kun sarjakortin omistaja tekee itse ajanvarauksen, hänelle tulee ajanvarausnäkymään valinta käyttääkö sarjakorttia vai ei.


Ajanvarausnäkymän värikoodit ja priorisointi(*)

Erilaiset kulkuoikeudet saadaan merkittyä ajanvaraukseen erilaisin värein. Näin caddiemasterin on helppo tunnistaa, mistä varatussa ajassa on kyse.

Värikoodien lisäksi ajanvaraukseen tulee näkyviin pelioikeuden ensimmäinen kirjain (tai jos pelioikeuden nimi on kaksiosainen, niin molempien sanojen ensimmäiset kirjaimet. Esim. Osakkaan pelioikeus = OP). Olemme asettaneet järjestelmään oletusarvoiset värikoodit.

Kulkuoikeuksia voidaan myös priorisoida. Näin niille pelaajille, joilla on useampia oikeuksia, saadaan ajanvarauskalenteriin näkymään haluttu kulkuoikeus.

Olemme tehneet järjestelmään kaikille kentille oletuspriorisoinnin, jonka järjestys on:

1. Pelioikeudet
2. Osakas + sarjakortit/peliliput
3. Jäsenyys
4. Muut

Mikäli kenttä haluaa tehdä muutoksia järjestelmään asetettuihin oletusasetuksiin värikoodien ja priorisointien osalta, niin pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse tukipalveluumme tuki@wisegolf.fi.


Erilaiset kulkuoikeudet saadaan merkittyä ajanvaraukseen erilaisin värein.


Digitaalisten pelilippujen luonti hallintaan ja niiden käyttäminen

Pelilippujen tiedot asetetaan osakkeelle järjestelmän hallintapuolella (admin).

Osakkeet on luotu järjestelmän tuotehallintaan tuotekorteiksi. Tuotekortin kohdasta "pelioikeus" löytyy kentät, joihin syötetään digitaalisten pelilippujen tiedot.

Osakas puolestaan löytää tiedot osakkuuteensa kuuluvista pelilipuista kirjautumalla sisään oman kentän kotisivuille sivuston oikeasta yläkulmasta ja valitsemalla sen jälkeen "omat tiedot”.


Katso tarkempi ohje >>


Pelilippujen tiedot asetetaan osakkeelle järjestelmän hallintapuolella, tuotehallinnassa. Tuotekortin "pelioikeus"-kohtaan syötetään tiedot osakkeen pelilipuista.


Nimen salaaminen ajanvarauksesta

Mikäli sovelluksen käyttäjä ei halua, että hänen nimensä näkyy ajanvarauksissa, voi nimitietonsa salata.

Nimitiedon salaaminen onnistuu "omat tiedot"-välilehden kautta liikuttamalla täppää kohdassa "salaa nimeni ajanvarauksessa".

Nimen salaamisen pystyy tekemään ainoastaan applikaation kautta.

WiseGolf-sovelluksen käyttäjä voi salata nimitietonsa, mikäli hän ei halua, että ne näkyvät ajanvarauksessa.


"Auto"-kuvake näkyviin ajanvarauskalenteriin

Ajanvarauskalenterissa näkyy, mikäli lähtöön on varattu auto. Tieto auton varauksesta tulee näkyviin näytön oikeaan reunaan pienellä auton kuvakkeella ja on näkyvillä kaikille ajanvarauskalenterin käyttäjille.

"Auto"-kuvake tulee näkyville vain niissä tapauksissa, kun autovaraus on tehty golfkalenterin kautta (eli ei näy silloin, jos auton varaus tehdään suoraan autokalenteriin).

Ajanvarauksessa "auto"-kuvake kertoo, että kyseiseen lähtöön on varattu auto. Kuvake muodostuu vain ajanvarauskalenterin kautta tehtyihin autovarauksiin.


Vieraspelaajien rekisteröitymistä helpotettu

Niiden vieraspelaajien, jotka ovat jäseninä kentillä, joissa ei ole WiseGolf-järjestelmä käytössä, rekisteröitymistä WiseGolfiin on tehty helpommaksi.

Vieraspelaajilta kysytään nyt rekisteröitymisen yhteydessä heidän omaa kotiseuraansa. Nämä seurat (jotka eivät siis käytä WiseGolf-toiminnanohjausjärjestelmää) lisätään sovelluksessa "WiseGolf Clubin" alle. Kirjautuessaan sovellukseen sisälle vieraspelaaja valitsee kotikenttävalinnakseen jatkossa "WiseGolf Clubin".


Katso tarkempi ohje >>Lisätiedotuskanava WhatsAppiin

Olemme perustaneet WiseGolf-asiakkaille WhatsApp-ryhmän, jonka on tarkoitus toimia WiseGolfin yksisuuntaisena tiedotuskanavana kenttien suuntaan. Ryhmään voimme jakaa matalalla kynnyksellä sellaista tietoa, mikä halutaan saattaa pikaisesti kenttien tietoon, kuten esimerkiksi uusimpia ominaisuuksia. Kaikki viestit lähetämme myös sähköpostitse, kuten esimerkiksi tiedot ja ohjeet liittyen uusimpiin ominaisuuksiin.

Liity WhatsApp-ryhmään >>Muut lähiaikoina valmistuvat kehitykset

  • Players 1st -rajapinta
    • ​​​​​​​WiseGolf on saanut rakennettua rajapinnan Players 1st -palveluun. Odotamme nyt heidän toimenpiteitään, jotta rajapinta saadaan loppukäyttäjien käyttöön. Informoimme ja opastamme asiakkaitamme heti, kun rajapinta on käytettävissä.
  • Sähköpostivahvistus varauksista sekä varaajalle että muille pelaajille.
  • Kassatyöskentelyn ja aikojen vahvistamisen suoraviivaistaminen.

Käyttöohjeita pelaajille

Olemme koonneet WiseGolfin sivuille malliksi käyttöohjeita pelaajia varten. Kentät voivat näiden pohjalta tehdä omille sivuilleen ohjeartikkeleita omalla visuaalisella ilmeellään.

Huom. Älä linkitä sivuiltasi WiseGolfin sivuilla oleviin ohjeisiin, vaan käytä hyödynnä näitä omien ohjeidesi pohjana / mallina.


WiseGolfin ohjesivusto

Keräämme WiseGolfin käyttöön liittyvät ohjeet kootusti osoitteeseen wisegolf.fi/ohjeet. Sivulta löytyy ohjeita niin kentille kuin pelaajillekin.

WiseGolf - ohjeet

Vaiheittaisia kuvallisia ohjeita WiseGolfin eri toiminnoista.

Lue lisää