WiseGolfin kirjautumisohje muita järjestelmiä käyttävien seurojen jäsenille

Ohje WiseGolf-sovellusta käyttäville pelaajille, jotka ovat jäseninä kentillä, joissa WiseGolf ei ole käytössä.

Rekisteröityminen ensimmäisellä kerralla

Pelaajien rekisteröityminen WiseGolf-sovellukseen tapahtuu aloitusnäytössä "rekisteröidy"-painikkeesta (mikäli heillä ei ole vielä tunnuksia).

Ensimmäisellä kerralla käyttäjä rekisteröityy sovellukseen.

Rekisteröitymisessä valitaan kotiseura sekä kirjataan jäsennumero, jotta eBirdie-yhteys saadaan luotua. Kaikki Suomen golfseurat löytyvät listalta.

Rekisteröitymisen yhteydessä täytetään myös muut pelaajan perustiedot.

Rekisteröitymisessä täytetään kotiseura, jäsennumero sekä muut perustiedot.

Rekisteröityneen sisäänkirjautuminen

Kun pelaaja on jo rekisteröitynyt ja kirjautumassa ensi kertaa sisään, on näkymä on tämä.

Sovellukseen kirjaudutaan rekisteröitymisen yhteydessä luodulla käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

HUOM!

Ne seurat, jotka eivät käytä toiminnanohjauksessaan WiseGolf-järjestelmää, lisätään sovelluksessa "WiseGolf Clubin" alle. Eli vaikka pelaaja on rekisteröitynyt WiseGolfiin omalla kotikentällään, sitä ei löydy enää kirjautumisvaiheessa listalta.

Valitaan alasvetovalikosta kentäksi "WiseGolf Club". Käyttäjätunnus on rekisteröitymisessä käytetty sähköpostiosoite ja salasana rekisteröitymisen yhteydessä luotu salasana.

Vieraspelaajien tulee kirjautuessaan valita kotikenttävalinnan kohdalla alasvetovalikosta "WiseGolf Club" oheisen kuvan mukaan.

Sisäänkirjautuneena valitaan etusivulla kenttä, jonne ollaan menossa pelaamaan.

Ei muuta kun aikoja varaamaan!

Kenttä, jolle aika halutaan varata, valitaan alasvetovalikosta.

​​​​​​​HUOM!

Jos olet tilaamassa uutta salasanaa, pitäkää myös silloin vieraspelaajien järjestelmä valittuna. Jos salasanan uusimislinkkiä ei näy sähköpostissasi, tarkistakaa myös roskaposti, tarjoukset ja muutkin kansiot.