Ohje - WiseGolf: Ajanvarausohjeet pelaajalle

Ajanvarausta varten pelaajan tarvitsee kirjautua sisään sovellukseen omalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

• WiseGolf-toiminnaohjausjärjestelmää käyttävillä kentillä pelaajan käyttäjätunnus on yleensä joko jäsennumero tai sähköpostiosoite. Kirjautumisohjeet jäsenille >>
  • Mikäli pelaajan kotiseuralla ei ole ole toiminnanohjausjärjestelmänä WiseGolf, tulee pelaajan rekisteröityä WiseGolf-sovellukseen. Tämän jälkeen kirjautuminen tapahtuu rekisteröitymisen yhteydessä luodulla tunnuksella ja salasanalla. Kirjautumisohjeet muille >>
  • Kun kirjautumisen on kerran tehnyt, applikaatio muistaa sen eli kirjautumista ei tarvitse joka kerta suorittaa uudelleen

1. Kirjautuessa valitse kotikenttä listasta.

Kentän valinta kirjautuessa.

2. Kenttää, johon olet varaamassa aikaa pystyy hallinnoimaan etusivulla tästä. Pystyt siis vieraspelaajanakin varaamaan aikoja samoilla tunnuksilla muillakin WiseGolf-kentillä.

Valitsemasi kenttä pyytää myös lupaa käyttää henkilötietojasi.

Etusivun ja pelattavan kentän valinta-näkymä.

3. Aikaa pääset varaamaan näin:

1. Painetaan etusivulta "Varaa"-kohtaa
  2. Valitse haluttu kenttä varattavien listalta
  3. Varaa haluamasi aika
  4. Greenfeen hinta tulee näkyviin oikealle

Varauksen tekeminen.

4. Halutessasi voit myös lisätä muita pelaajia lähtöösi. Pelaajaa voi hakea nimellä, jäsennumerolla sekä kotiseuran avulla. Mitä tarkemmin tiedot täytetään, sitä paremmin löydät pelikaverisi.

App muistaa viimeisimmät pelikaverit myöhemmin ja ne löytyvät alapuolelta valmiina.

Pelikaverin lisääminen.

5. Kun olet painanut "tee varaus"-näppäintä, pääset tilausnäkymään, jossa voit vielä tarkastella varaustasi. Tässä kohtaa voi myös käyttää esim. etukoodia. Vieraspelaajana maksuvaihtoehtona "maksa kentällä"-toiminto.

Kassanäkymä.

6. HUOM! Muista klikata "Tee varaus" nappia, jotta varauksesi menee loppuun. Tilauksen tarkastelu on 20 minuuttia voimassa ennen umpeutumista.

Kassanäkymä.

7. Kaikki varaamasi ajat, näkyvät etusivulla pelaajatietojesi alla.

Etusivun ja varattujen aikojen näkymä.

8. Pelioikeuspelaajien lähdöt tulee vahvistaa. Vieraspelaajien lähdöt taas vahvistetaan kassalla.

Vahvistat lähtösi klikkaamalla varaustasi. Oman lähtöajan voi vahvistaa WiseGolf-apin kautta aikaisintaan 2 tuntia ennen lähtöä. Muistathan myös tarvittaessa perua lähtöaikasi riittävän ajoissa, jotta lähtöaika vapautuu muiden pelaajien käyttöön.

Lähtöajan vahvistus.