Jäsenyyksien korjaaminen golf-välilehdellä

Tällä työkalulla pystyy poistamaan jäsenyyslinkityksiä pelaajan profiilista golf-välilehdeltä. Tämä auttaa esimerkiksi tuplaprofiilien yhdistämisessä, jos molemmilla profiileilla on oma jäsenyytensä eli "golfpersoona" tai jos pelaajaan on yhdistetty väärän henkilön golftiedot. Väärän kotiseurankin pystyy tarvittaessa korjaamaan, mikäli tiedot eBirdiessä on oikein.

Kyseinen toiminto ei kuitenkaan poista jäsenyyttä eBirdiestä eli mitään peruuttamatonta ei tapahdu. Vain linkitys eBirdieen poistuu, ei itse jäsenyys ja linkityksen voi poiston jälkeen muodostaa uudelleen.​​​​​​​1. Jäsenyydet poistetaan kuvan mukaisesti klikkaamalla Golf-välilehdeltä Poista jäsenyydet. Tämän jälkeen voit esimerkiksi juuri yhdistää halutut profiilit. Tai poistaa tarvittaessa kyseisen CRM-kortin.

Näkymä pelaajan golf-välilehdellä CRM:ssä


2. Väärin yhdistetyn eBiridien sekä vanhan yhdistettävän kohdalla:

Kun olet poistanut jäsenyydet ja olet yhdistämässä pelaajan oikeaan eBirdie-profiiliin, tapahtuu se varauskalenterin kautta. Ei "Lisää uusi" napin takaa. Muuten pelaajalle muodostuu uusi ylimääräinen jäsenyys.

Eli jo olemassa olevien jäsenten eBirdie yhteydet linkitetään ajanvarauskalenterin kautta.

Näkymä, mistä yhdistäminen tapahtuu.


​​​​​​​3. Ennen eBirdien yhdistämistä kannattaa tarkistaa, että tiedot täsmäävät eBirdien ja CRM-profiilin välillä. Hae pelaaja sitten hakutyökalujen avulla.

Kun pelaaja on löytynyt, valitse pelaaja ja tallenna pelaajat kuvan mukaan. (Varausta ei silti tarvitse viedä loppuun, pelaajan tallennus riittää.)

Nyt eBirdie on yhditynyt pelaajan profiiliin.


4. Jos jäsenyyksiä kerkesi tulla jo ylimääräisiä, nämä pyydetään poistettavaksi Golfliitolta.


HUOM! Joskus pelaajan olemassa olevan eBirdien yhdistäminen voi muodostaa CRM:ään toisen profiilin, johtuen poikkeavista tiedoista. Eli toisessa profiilissa eBirdie, ja toisessa käyttäjätunnus, maksut yms. Tässä tapauksessa profiilit vain käydään tuttuun tapaan yhdistämässä osoitteessa: https://admin.(oma adminpuolenne).fi/?action=concatuser


Ohje - WiseCRM: Käyttäjätunnusten yhdistäminen

Tässä artikkelissa käydään läpi käyttäjien tuplaprofiilien yhdistäminen. Järjestelmään saattaa muodostua tuplaprofiileja, kun asiakas esim. rekisteröityy kahdella eri sähköpostiosoitteella.

Lue lisää