WiseGolfin ajanvaraustyökaluille loistostartti Yyteri Golfissa

CRM-järjestelmä WisePlatform sisältää valmiin liiketoimintajärjestelmän: kotisivut sekä markkinoinnin, myynnin ja taloushallinnon työkalut. Nyt valmiina on myös WiseGolf-ajanvaraus.

Pilotti Yyteri Golfissa sujui upeasti!

WiseGolf ajanvarauksen tulikaste tapahtui Yyteri Golfissa 20.4.2021. Päivän mittaan ajanvarauksia tehtiin n.150 pelaajan toimesta. Pääsääntöisesti kaikki toimi erinomaisesti ja kiitosta saatiin selkeästä logiikasta ja näyttävästä graafisesta ilmeestä.

Katso video WiseGolf-ajanvarauksesta

Ongelmia esiintyi vain osakkaiden pelioikeuksien osalta. Niitä oli prosessissa jäänyt päivittämättä järjestelmään. Päivitysten jälkeen myös osakkaiden varaaminen alkoi toimimaan.


Markus Björlin, Yyteri Golf kommentoi:

​​​​​​​​​​​​​​Yyterin nettisivut saivat julkaisun jälkeen paljon positiivista palautetta ilmeestä ja käytettävyydestä. Sivujen päivittäminen on koettu käytännössä helpoksi ja nopeaksi. Luodut sähköpostilistat mahdollistavat hienosti kohdennettuja uutiskirjeitä niin jäsenistölle, osakkaille kuin yhteistyökumppaneillekin. Uutiskirjeiden tekeminen on nopeaa ja erilaisia toteuttamistapoja on runsaasti.

Kassajärjestelmä otettiin Yyterissä lennosta käyttöön ja se todettiin käytännössä helppokäyttöiseksi. Hyvinä puolina on erityisesti koettu maksujen kohdistuminen asiakkaan tietoihin. Järjestelmää pystyy muokkaamaan omatoimisesti halutun laiseksi ja omaan toimintaan soveltuvaksi. Verkkokauppa otettiin myös käyttöön kauden avauksen yhteydessä ja suorituksia on tullut sitä kautta onnistuneesti perille. Uskomme verkkokaupan myynnin lisääntyvän kauden aikana, kunhan asiakkaat tottuvat sen käyttöön varauksia tai kilpailumaksuja tehdessä. Jatkossa pelioikeustuotteiden myynti keskitetään pääsääntöisesti verkkokauppaan.

Ajanvarausohjelman saimme käyttöön ti 20.4. Lähetimme edellisenä iltana jäsenistölle selkeät kuvalliset ajanvaraus- ja kirjautumisohjeet. Käyttöönottopäivä oli työntäyteinen caddiemaster-toimistolla ja ohjeita annettiin puhelimitse niitä tarvitseville. Kaiken kaikkiaan käyttöönotto sujui ennakoitua paremmin. Ajanvarausjärjestelmä kehittyy edelleen ja uskomme sen palvelevan asiakkaitamme entistä laajemmin uusien päivitysten ja lisäpalveluiden myötä. WiseGolf on otettu toimiston puolella ilolla vastaan ja jäsenistön perehdyttäminen uuteen järjestelmään on hyvässä vauhdissa.

Markus Björlin (kuva: GoGolf.fi)

Myös Hyvinkäällä edettiin WiseGolfin käyttöönotossa

HyviGolfissa otettiin käyttöön ensimmäiseksi liiketoiminnan työkaluja, mm. CRM-ohjattu kassajärjestelmä. Seuraavaksi käyttöön on tarkoitus ottaa nettisivut sekä markkinoinnin työkalut.


Mika Nieminen, HyviGolf kommentoi:

Kassaa on nyt käytetty viikon verran ja työntekijät ovat olleet erittäin tyytyväisiä. Kassan käyttö on helppoa ja loogista. Edelliseen kassajärjestelmään verrattuna tuotteiden lisääminen on helpompaa ja myyntien kohdistaminen tietylle henkilölle on loistava ominaisuus. Myös tilimyynti -ominaisuus helpottaa arkea, kun perinteisistä piikki-vihoista voidaan luopua.

Mika Nieminen (kuva: Sami Sarpakunnas, Golfpiste)

WiseGolfin toiminnot

WiseGolf 1.0 julkaistiin 15.4. kattaen heti seuraavat golftoiminnan perusominaisuudet:

 • peliajanvaraus (pelaajan nimi, seura ja tasoitus rajapinnan kautta)
 • tasoitusrajoitukset / lähtö
 • maksaminen (sekä ajanvarauksessa tai maksamattomien greenfee-maksujen kuittaus kassalla)
 • jäsenten, osakkaiden ja vieraspelaajien varausaika-asetukset
 • oheistuotteiden tarjoaminen, ostaminen ja maksaminen
 • pelikavereiden tarjonta oletuksella WiseGolf varaushistorian mukaisesti


Touko-/kesäkuun päivityksissä julkaistaan kehitysversioita seuraaviin ominaisuuksiin

 • erilaisten jäsen-/pelioikeustasojen yksilöidyt varaussäännöt
 • caddiemasterin massatyökalut (lähtöjen massasulku, -siirto, jne.)
 • erilaiset kenttäinfot lähtöaikoihin (käyttäjälle pakolliset infot ja vapaaehtoiset infot)
 • Tietojen päivitys Ebirdieen
  • Uusien jäsenien tallennus Ebirdieen
  • Maksettujen jäsenmaksujen päivitys Ebirdieen
 • ”Kymppikorttien” käsittely

WiseGolf nopeutettu käyttöönotto vaiheittain - aloita heti

WiseGolfin vaiheittainen käyttöönotto mahdollistaa työkalujen täysipainoisen hyödyntämisen pelikauden alkamisesta huolimatta:

 • WisePlatform taustajärjestelmä sisältäen CRM, myynnin työkalut (tuote-ja sopimushallinta, verkkokauppa, kassasovellus ja ajanvaraus) 3vrk
 • CRM-ohjatut kotisivut ja markkinoinnin työkalut +1vko
 • CRM-ohjattu taloushallinto +2vkoa

Ota yhteyttä, niin sovitaan teille esittelyaika

Yhteyspäällikkö

Miikka Timoska

044 311 8803

miikka.timoska@wisenetwork.fi

Myynti

Gert Pärna

041 319 1166

gert.parna@wisenetwork.fi


Tutustu myös aikaisempiin kirjeisiimme