WiseGolfin uudet ominaisuudet (vko 24)

WiseGolf-järjestelmään lisättyjä uusia ominaisuuksia.

  • Huomatkaa, että mikäli jokin uusista ominaisuuksista ei ole kentällänne näkyvissä, niin tyhjentäkää selaimenne välimuisti ja / tai kirjautukaa järjestelmään uudestaan sisälle.
  • Muistakaa myös päivittää applikaation uusimpaan versioon (sovelluskaupassa).

Ajanvarauksen admin-näkymään muutoksia

Valittujen pelaajien vahvistus/peruutus

Caddiemaster pystyy nyt tekemään lähtöaikojen vahvistamisen suoraan ajanvarauskalenterin admin-näkymästä klikkaamalla lähdön auki.

Klikataan pelaajan / pelaajien nimet (ilmestyy vihreä reunus) ja vahvistetaan lähtö.Golfauton peruutus

Lähtöön varatun golfauton saa nyt peruttua ajanvarauksen admin-näkymästä klikkaamalla "golfauton vuokra" perässä näkyvää roskakorin kuvaa.

Tilausnumero näkyviin

Lähdön varauksen tilausnumero näkyy myös varauksissa eli tilauksen pystyy etsimään järjestelmän hallintapuolelta tilauksista kyseisellä numerolla.Pelaajien statusvärit

Caddiemasterin on helppo tarkistaa yhdellä silmäyksellä värikoodien avulla, mikä on lähdön maksujen ja vahvistusten tilanne.

Vihreä = lähtö vahvistettu (ja maksettu)
Nude = odottaa maksua
Oranssi = lähtö vahvistettu, mutta odottaa maksua


Applikaation parannus: kadonneet lähtöajat

​​​​​​​Joillakin kentillä on kadonnut yksittäisiä lähtöaikoja. Olemme tutkineet asiaa ja löytäneet kaksi tapaa, mitkä ovat saattaneet aiheuttaa tämän. Jokaisessa näissä tapauksista asiakas on itse vahingossa peruuttanut aikansa tai ei ole vienyt varausta loppuun asti. Näiden havointojen peruusteella olemme tehneet applikaatioon seuraavat muutokset:

  • Ajanvarauksen yhteydessä alareunan painikkeet piilotetaan, jotta pelaaja ei vahingossa siirry pois näkymästä ennen kuin varaus on vahvistettu.
  • Peruuttaessa aikaa tulee nyt selkeästi kysymys: "Haluatko varmasti peruuttaa ajan?" ja vastausvaihtoehtoina "Kyllä" tai "Ei".

Kommenttien i-kuvakkeisiin muutos

Kommentteihin liittyvien i-kuvakkeiden käyttäytymiseen on tehty muutoksia.

Aikaisemmin lähtöön lisätty kommentti lisäsi i-kuvakkeen kaikkiin ajanvarauskalenterin lähtöihin, joiden aikana kommentti oli voimassa. Nyt i-kuvake tulee ajanvarauskalenterissa näkyviin vain siihen lähtöön, jolle kommentti on lisätty. Useammalle lähdölle samaan aikaan lisätty kommentti näkyy kuitenkin jokaisella lähdöllä erikseen, kun lähtö avataan tarkasteltavaksi.

Mikäli kommentti myöhemmin täytyy poistaa, niin lähtö, jolle se on lisätty, on helpommin löydettävissä ajanvarauksesta.Tuloslaskelman historiatiedot järjestelmään

Kehityspuolemme on saanut valmiiksi automaattiajon, jolla tuloslaskelman historiatiedot voidaan ajaa järjestelmään. Mikäli haluatte, että kenttänne tiedot ajetaan järjestelmään, tulee ne toimittaa WiseNetworkille viereisen kuvan kaltaisessa tiedostomuodossa. Muista lisätä myös sarakkeiden otsikot riville 1.

Huomaa, että kaikki kuukaudet tulee löytyä samasta taulukosta eli ei saa olla eri välilehdillä tai erillisiä tiedostoja.

Valmiin aineiston voi toimittaa osoitteeseen tuki@wisenetwork.fi .


Aikaisemmin lisättyjä ominaisuuksia

WiseGolfin uudet ominaisuudet (vko 22)

WiseGolf-järjestelmään lisättyjä uusia ominaisuuksia.

Lue lisää


WiseGolfin uusimmat ominaisuudet (vko 20)

WiseGolf-järjestelmään lisättyjä uusia ominaisuuksia.

Lue lisää