WiseGolf-mobiiliapplikaatio

WiseGolf-applikaatio tuo pelaajien käyttöön mm. helpon ja monipuolisen mobiiliajanvarauksen sekä runsaasti muita hyödyllisiä ominaisuuksia.

WiseGolf-järjestelmän näkyvin osuus pelaajille on klubikohtainen mobiiliapplikaatio.

Yksi kirjautuminen riittää

Oman kentän WiseGolf-applikaatioon kirjaudutaan omalla jäsennumerolla. Kun kirjautumisen on kerran tehnyt, applikaatio muistaa sen eli kirjautumista ei tarvitse joka kerta suorittaa uudelleen.

Applikaatiosta pystyy helposti varaamaan aikoja myös muille WiseGolf-järjestelmää käyttäville kentille, joita on (10/2022) mukana yhteisössä jo lähemmäs 40!

Tiedot helposti nähtävillä

Applikaation etusivulta pelaaja näkee yhdellä silmäyksellä omat tietonsa, kuten nimen, tasoituksen sekä seuraavan varatun peliajan. Myös varatun peliajan vahvistaminen tehdään helposti applikaation etusivulta. Ajanvarauksen yhteydessä applikaatiosta pystyy myös tilaamaan kierrokselle erilaisia kentän määrittämiä lisäpalveluita, kuten esimerkiksi auton.

Personoitu uutissisältö

Applikaatio tarjoaa kentille mahdollisuuden personoida pelaajille näytettävää sisältöä. Uutisfiidin sisältö voidaan muokata käyttäjäoikeuksien perusteella siten, että esimerkiksi jäsenille, osakkaille ja pelioikeuden omaaville voidaan jokaisella näyttää erilaista sisältöä. Luonnolliseti myös vieraspelaajille voidaan määritellä heille näkyvät uutiset.

Tämän lisäksi applikaatio osaa mm. automaattisesti ehdottaa pelikavereiksi henkilöitä, joiden kanssa on käynyt eniten pelaamassa. Maksu voidaan suorittaa applikaatiossa tai paikan päällä klubilla.