Ohje pelilippujen hallinnointiin


1. Pelilippuja pääsee generoimaan ja hallinoimaan "Kupongit"- kohdasta.

Myynti > Tuotteet > Kupongit.


2. Voit luoda uuden pelilipputyypin klikkaamalla "Lisää kuponki"- painiketta.

Kupongille saa määritettyä voimassaoloajan, nimen, kuvauksen ja lipputyypin aktiivisuuden. Näitä voi muokata myös jälkikäteen klikkaamalla kupongin nimeä listauksessa.


3. Klikkaamalla lipputyypin kohdalla "tuotteet"- painiketta pääset määrittämään mille tuotteille lipputyyppi käy.

Samalla määritetään nimittäjä, joka määrittää kuinka paljon saldoa mikäkin tuote lipulta vie. Kuvassa esim. 2x 18 reiän varaukselta ja 1x saldoa 9r varaukselta.

HUOM! Mikäli muokkaatte kassan maksamattomista ajanvarauksista ajanvarausta ja vaihdatte siihen kassagf-tuotteen, pelilipun käyttö ei enää onnistu, ellei kassagf-tuotetta ole lisätty myös tähän listaan.


4. Pelilippuja pääsee generoimaan "kuponkikoodit"- välilehdeltä "lisää koodeja"- napin takaa.

Generoidessa määritetään kuponkien määrä, sekä paljonko lipuilla on saldoa. Jos on mahdollisuus varata 9 reiän kierroksia, kannattaa yksittäisen kupongin saldoksi asettaa 2. (9 reikää veloittaa saldoa yhdellä ja 18 reikää kahdella). Lipuille voidaan tässä määrittää myös tietty pelaaja, jolloin lipuista tulee henkilökohtaisia ja koodit käy vain heidän varauksiin.


5. Olemassa olevia kuponkeja pääsee tarkastelemaan "kuponkikoodit"- puolelta. Listauksessa näkyy saldo, itse koodi, sekä kenelle liput on mahdollisesti nimitetty.


6. Yksittäisen pelilipun historiaa voidaan tarkastella klikkaamalla listauksessa koodin kohdalta lippu auki.

Historia kertoo, koska lippua on käytetty ja paljonko saldo on vähentynyt.