WiseGolfin asiakasreferenssejä

Lue, mitä asiakkaamme sanovat meistä.

"WisePlatformissa on paljon kenttien työtä helpottavia ominaisuuksia: Muun muassa kotisivujen sekä artikkeleiden päivitys onnistuu helposti yksillä ja samoilla tunnuksilla. Myös käyttöoikeudet järjestelmään ovat helposti muokattavissa eri käyttäjäprofiileille. Automatiikat helpottavat työtä: mm. uutiskirjelistat pysyvät helposti ajantasalla ja verkkokaupasta ostetut pelioikeudet siirtyvät suoraan asiakkaan profiiliin, jolloin "kulkuoikeudet" ovat heti kunnossa.

WisePlatformissa on mahtavaa, että se on jatkuvasti kehittyvä tuote: uusia ominaisuuksia tulee jatkuvasti ja kehitystä tehdään nimenomaan kenttien tarpeita kuunnellen. Myös applikaatio on suunniteltu pelaajalähtöisesti ja pelaajille toimivaksi."

Erkka Ravi, asiakaspalvelupäällikkö, Kytäjä Golf Oy


"Olemme olleet tyytyväisiä WiseGolfin toimialakohtaisiin työkaluihin sekä järjestelmän pohjana oleviin WisePlatformin työkaluihin. Meillä on käsissämme kustannustehokas kokonaisuus, joka helpottaa cädäreiden, toimiston, toimitusjohtajan työtä. Kaiken kaikkiaan kokonaisuus on helpompi ja tehokkaampi kuin meillä aikaisemmin käytössä ollut monen alustan ja palvelun malli. Olemme innoissamme, että pääsemme myös itse mukaan kehittämään järjestelmän työkaluja golfalalle sopiviksi."

Tera Heinonen, toimitusjohtaja, Hartola Golf


"Kaikki yhdessä järjestelmässä on tarkoittanut omalta kohdaltani ainakin 2-3 työpäivän säästöä kuukausitasolla. Aikaa säästyy erityisesti taloushallinnon kuukauden vaihteen töiden osalta, kun tietoja ei nyt enää yhdistellä eri järjestelmistä. Toinen merkittävä säästö on tullut yhden CRM:n ja verkkokaupan ansioista. Jäsenyyksien ja pelioikeuksien hallinta sekä luominen ovat helpottaneet radikaalisti, kun tietojen tallennus järjestelmään hoituu käytännössä asiakkaiden toimesta. Myöskin viestinnän automatisoiminen on helpottanut työtaakkaa. Oman työajan säästön lisäksi palveluhenkilöstönkin työmäärä on vähentynyt WiseGolfin ansiosta merkittävästi.

Alkuvaiheessa on oikeasti tärkeää miettiä, miten eri asioita kannattaa uudessa järjestelmässä hoitaa. Kun tämän suhteen syntyy oivalluksia, alkaa homma sitten helpottamaan."

Ville Tuovinen, toiminnanjohtaja, Porin Golfkerho


"Julkaisujärjestelmä on aivan mielettömän hyvä työkalu. Uutiskirjeen kasaamiseen menee aikaisemman koko päivän sijaan 15 minuuttia, kun viikon aikana järjestelmään tehdyt uutiset ja artikkelit voi vain napsia uutiskirjeelle mukaan."

Jarkko Raski, toimitusjohtaja, Suur-Helsingin Golf


"Aikaisemmalla järjestelmällä junioripelioikeuksien laskuttamiseen piti varata koko viikko, mutta nyt asia hoitui puolessa tunnissa!"

Hanna-Leena Ronkainen, toimistopäällikkö, Suur-Helsingin Golf


WiseGolf - Kokonaisvaltainen klubinhallintajärjestelmä

WiseNetworkin ja GameBookin tarjoama kattaus sisältää kaikki golftoiminnassa tarvittavat työkalut.

Lue lisää