WiseGolfin asiakasreferenssejä

Lue, mitä asiakkaamme sanovat meistä.

"WiseGolf on vapauttanut meidät erilaisten jaettujen excel-tiedostojen maailmasta lähes kokonaan. WiseGolfin CRM auttaa hallitsemaan asiakkuuksia ja asiakkaan tietoja yhdestä paikasta. On sitten kyse yhteistyökumppanimyynnin johtamisesta, henkilöasiakkaan tietojen hallinnasta tai selvittelyistä, on tietojen hallinta yhdessä järjestelmässä helpompaa, kuin tietojen vertailu erilaisilla exceleillä tai jopa eri järjestelmien välillä.

Kohdennettu viestintä ja markkinointi, tapahtumaviestintä sekä tiedonkeräys on helppoa ja tehokasta. Myyntireskontran muistutusautomaatiot, helpot haut sekä taustalla oleva CRM tekevät reskontran hallinnasta yksinkertaista. Kaikki tieto yhdessä järjestelmässä säästää siis puhdasta aikaa ja tekee työnteosta vaivattomampaa."

Hannu Hämäläinen, toimitusjohtaja, Hyvigolf


”Siirtyminen WiseGolfiin jo tälle kaudelle oli Tammer-Golfin osalta strateginen ratkaisu vaihtaa samaan järjestelmään muiden Pirkanmaan kenttien kanssa. Vaikka järjestelmä on joiltain osin vielä kehityksen alla, perusasiat sujuvat ja ohjelmisto kehittyy rivakasti suoran asiakaspalautteen avulla. Yhteinen kehitystyö on intensiivisyydessään ainutlaatuista tällä toimialalla. Parasta on kuitenkin ollut käytön helppous ja tätä tukee esimerkiksi kokonaan toimialaa tuntemattomien uusien caddiemastereiden ja ravintolatyöntekijöiden sisäänajo.

Itse olen ehtinyt käyttää eniten taloushallintoa ja esim. ostoreskontraa, jonka toimivuus ja helppokäyttöisyys on ihan omaa luokkaansa. Kotisivujen toteutus ja integrointi uutiskirjeisiin on myös mutkattominta mitä itse olen 17 vuoden aikana golfuralla päässyt käyttämään.”

Markku Ignatius, toiminnanjohtaja, Tammer-Golf


"WiseGolfissa meitä kiinnosti erityisesti se, että kaikki työkalut oli mahdollista saada aidosti samaan järjestelmään. Erityisesti järjestelmän CRM on vakuuttanut meidät: kaikki tieto on samassa paikassa ja tämä luo uskottavuutta myös loppuasiakkaiden suuntaan, kun järjestelmästä on helppo tarkistaa esimerkiksi, mitä asiakas on maksanut ja milloin.

Käyttöönotosta alkaen on saatu riittävästi apua ja tukea järjestelmän kanssa. Kehitettävää on toki paljon, mutta kehitystahti on erinomainen. Kaiken kaikkiaan kokemus on todella positiivinen, eikä päätös siirtyä WiseGolfiin ole kaduttanut yhtään."

Ari Vepsä, toimitusjohtaja, Ringside Golf


”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä sekä WiseGolf-järjestelmään että saamaamme palveluun. Järjestelmän kaikkien työkalujen käyttö sujuu mutkitta aina taloushallintoa myöten. Välillä ilmassa on jopa pientä epäuskoa, että voiko kaikki tosiaan toimia näin helposti ja sujuvasti. On hienoa, että järjestelmää kehitetään toimialakohtaisesti ja uusia golfalaa helpottavia työkaluja valmistuu koko ajan. Näin WiseGolf helpottaa arkeamme koko ajan enemmän ja enemmän.”

Jukka Ryynänen, toimitusjohtaja, Iitti Golf


"WisePlatformissa on paljon kenttien työtä helpottavia ominaisuuksia: Muun muassa kotisivujen sekä artikkeleiden päivitys onnistuu helposti yksillä ja samoilla tunnuksilla. Myös käyttöoikeudet järjestelmään ovat helposti muokattavissa eri käyttäjäprofiileille. Automatiikat helpottavat työtä: mm. uutiskirjelistat pysyvät helposti ajantasalla ja verkkokaupasta ostetut pelioikeudet siirtyvät suoraan asiakkaan profiiliin, jolloin "kulkuoikeudet" ovat heti kunnossa.

WisePlatformissa on mahtavaa, että se on jatkuvasti kehittyvä tuote: uusia ominaisuuksia tulee jatkuvasti ja kehitystä tehdään nimenomaan kenttien tarpeita kuunnellen. Myös applikaatio on suunniteltu pelaajalähtöisesti ja pelaajille toimivaksi."

Erkka Ravi, asiakaspalvelupäällikkö, Kytäjä Golf


"Olemme olleet tyytyväisiä WiseGolfin toimialakohtaisiin työkaluihin sekä järjestelmän pohjana oleviin WisePlatformin työkaluihin. Meillä on käsissämme kustannustehokas kokonaisuus, joka helpottaa cädäreiden, toimiston, toimitusjohtajan työtä. Kaiken kaikkiaan kokonaisuus on helpompi ja tehokkaampi kuin meillä aikaisemmin käytössä ollut monen alustan ja palvelun malli. Olemme innoissamme, että pääsemme myös itse mukaan kehittämään järjestelmän työkaluja golfalalle sopiviksi."

Tera Heinonen, toimitusjohtaja, Hartola Golf


"Kaikki yhdessä järjestelmässä on tarkoittanut omalta kohdaltani ainakin 2-3 työpäivän säästöä kuukausitasolla. Aikaa säästyy erityisesti taloushallinnon kuukauden vaihteen töiden osalta, kun tietoja ei nyt enää yhdistellä eri järjestelmistä. Toinen merkittävä säästö on tullut yhden CRM:n ja verkkokaupan ansioista. Jäsenyyksien ja pelioikeuksien hallinta sekä luominen ovat helpottaneet radikaalisti, kun tietojen tallennus järjestelmään hoituu käytännössä asiakkaiden toimesta. Myöskin viestinnän automatisoiminen on helpottanut työtaakkaa. Oman työajan säästön lisäksi palveluhenkilöstönkin työmäärä on vähentynyt WiseGolfin ansiosta merkittävästi.

Alkuvaiheessa on oikeasti tärkeää miettiä, miten eri asioita kannattaa uudessa järjestelmässä hoitaa. Kun tämän suhteen syntyy oivalluksia, alkaa homma sitten helpottamaan."

Ville Tuovinen, toiminnanjohtaja, Porin Golfkerho


"Julkaisujärjestelmä on aivan mielettömän hyvä työkalu. Uutiskirjeen kasaamiseen menee aikaisemman koko päivän sijaan 15 minuuttia, kun viikon aikana järjestelmään tehdyt uutiset ja artikkelit voi vain napsia uutiskirjeelle mukaan."

Jarkko Raski, toimitusjohtaja, Suur-Helsingin Golf


"Aikaisemmalla järjestelmällä junioripelioikeuksien laskuttamiseen piti varata koko viikko, mutta nyt asia hoitui puolessa tunnissa!"

Hanna-Leena Ronkainen, toimistopäällikkö, Suur-Helsingin Golf