WiseGolf -klubijärjestelmän ominaisuudet

WiseGolf on CRM-ohjattu klubinhallintajärjestelmä. CRM-ohjaus tarkoittaa, että kaikki kaikki järjestelmän osa-alueet keskustelevat aidosti keskenään ja tiedot tallentuvat automaattisesti järjestelmän CRM:ään.

WiseGolf on CRM-ohjattu klubinhallintajärjestelmä. CRM-ohjaus tarkoittaa, että kaikki kaikki järjestelmän osa-alueet keskustelevat aidosti keskenään ja tiedot tallentuvat automaattisesti järjestelmän CRM:ään. Ajantasainen asiakastieto helpottaa asiakkuuksien hallintaa ja viestinnän kohdentamista.


CRM-ohjattu viestintä

Viestinnän sisältö tuotetaan WiseCMS -julkaisujärjestelmällä. Sama sisältö voidaan muutamalla klikkauksella nostaa kotisivuille, sosiaaliseen mediaan, klubin infonäytöille tai lähettää uutiskirjeenä eri kohderyhmille. Uutiskirjeiden postituslistat päivittyvät automaattisesti asiakaskäyttäytymisen perusteella (esim. jäsenmaksun maksaneet jäsenet, pelioikeuden haltijat, osakkaat)

CRM-ohjattu myynti

Kaikki myytävät tuotteet sekä palvelut tallennetaan tuotehallintaan ja niille määritetään perustiedot kuten hinta, alv-kanta ja kirjanpitotili. Tuotteet voidaan myydä kassan, verkkokaupan tai laskutuksen kautta. Varastosaldot sekä myynnin raportit pysyvät aina ajantasalla ja myyntireskontra syntyy täysin automaattisesti.

CRM-ohjattu taloushallinto

Järjestelmän taloushallinto on erittäin pitkälle automatisoitu. Kun ostolaskut saapuvat e-laskuina ja sekä palkat että myyntilaskut hoidetaan samassa järjestelmässä, kirjanpito on aina ajantasainen. Järjestelmä tarjoaa kattavia analytiikkoja ja kirjapidon raporteista päästään helposti pureutumaan aina yksittäiseen tositteeseen saakka.

Business Finland kehitysprojektit

WiseNetwork Oy on ollut mukana toteuttamassa asiakkaidensa kanssa noin kymmentä kehitysprojektia, joita on tuettu Business Finlandin tarjoamalla liiketoiminnan häiriötila -rahoituksella. Mikäli teillä on keskeneräisiä hankkeita palveluidenne kehittämisen kanssa, keskustelemme mieluusti projektien yhdistämisestä WiseGolfin käyttöönottoon.


Tournament Manager on heti käyttöönotettavissa

GameBook Oy vastaa WiseGolf -järjestelmän kilpailu- ja tulospalveluominaisuuksista. Palvelu on otettavissa käyttöön heti. Tutustu Tournament Manageriin katsomalla lyhyt video:


WiseGolf - kokonaisvaltainen toiminnanohjausjärjestelmä

CRM-järjestelmäideologiassa toiminnan keskiössä ovat asiakkuudet. Golfissa se tarkoittaa jäsenyyksiä, osakkaita, yritysasiakkaita ja vieraspelaajia unohtamatta tärkeitä sidosryhmiä.

Lue lisää


Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää ratkaisuistamme!

Lue lisää