WiseGolf - Klubijärjestelmän havainnekuvat

WiseGolfin klubijärjestelmä on otettavissa käyttöön jo tulevalle kaudelle 2021. Tutustu havainnekuviin järjestelmän eri osa-alueiden yhteenvetonäkymistä.

Helpot käyttöliittymät ja reaaliaikainen analytiikka

WiseGolf on markkinoiden edistyksellisin klubinhallintajärjestelmä. Kaikki työkalut toimivat CRM-ohjatusti samassa järjestelmässä, samoilla logiikoilla ja käyttäjätunnuksilla. Järjestelmän eri osa-alueiden yhteenvetosivut ja analytiikat ovat niinikään toistensa kaltaisia ja helposti ymmärrettäviä.

Kilpailujen järjestämiseen kehitetty Tournament Manager on helppokäyttöinen ja loppuasiakkaalle järjestelmä näkyy tämän hetken suosituimpana golf -appina, Golf GameBookina.

Kokosimme alle kuvia järjestelmän yhteenvetonäkymistä. Kaikki raportit ovat reaaliaikaisia, joten järjestelmästä on helppo seurata liiketoiminnan avainlukuja sekä esimerkiksi markkinointitoimenpiteiden vaikuttavuutta. Analytiikat nostavat tiedolla johtamisen uudelle tasolle.

Kotisivujen analytiikka ohjataan järjestelmän hallintapuolen näkymään Google Analyticsista.

Lisätietoa WiseCMS-julkaisujärjestelmästä >>

Asiakasrekisteriin tallentuneita tietoja voidaan seurata reaaliaikaisesti ja hakea niitä eri aikaväleiltä.

Lisätietoa WiseCRM:stä >>

Sähköpostimarkkinoinnin analytiikkaa voidaan tutkia yhteenvetona tai postikohtaisesti.

Lisätietoa sähköpostimarkkinoinnista >>

Tarjousten ja sopimusten yhteenveto näyttää reaaliaikaisen myynnin tilanteen.

Kassamyyntien raporteista voidaan muodostaa erilaisia näkymiä tuotekategorioittain ja veroluokittain.

Taloushallinnon päänäkymä kertoo aina ajantasaisen tilanteen. Lukuja verrataan edellisen vuoden historiaan samalla aikavälillä.
Myyntilaskutuksen yhteenvedosta nähdään nopealla silmäyksellä laskutuksen sekä erääntyneiden maksujen määrä.

Lisätietoa myyntilaskuista >>
Ostolaskujen päänäkymästä nähdään nopeasti saapuneet laskut ja otsikkoa klikkaamalla päästään suoraan tarkistamaan ja hyväksymään saapuneita laskuja.

Lisätietoa ostolaskuista >>
Palkkalaskujen yhteenveto kertoo palkka-arvion ja palkkakuluarvion sekä niistä muodostuvan henkilöstökulujen yhteissumman.

Lisätietoa palkkaosiosta >>

Tuloslaskelmassa voidaan avata useita sarakkeita ja näin vertailla aikaisempia vuosia tai esimerkiksi vuosineljänneksiä keskenään. Tilien numeroita klikkaamalla päästään pureutumaan aina yksittäiseen tositteeseen saakka.
Helppo kilpailujen järjestäminen Tournament Managerilla

Tournament Manager on palvelu, jolla tapahtumat saa luotua helposti ja nopeasti. Käyttöliittymä ohjaa vaihe vaiheelta pelien ja tourien tekemisessä.

Lue lisää Tournament Managerista >>


Tapahtumakohtaisesti brändätyt turnaussivut

Jokaiselle tapahtumalle muodostuu uniikki turnaussivu. Sivu voidaan brändätä halutuin kuvin ja logoin. Sivulta pelaajat saavat kaiken haluamansa tiedon tapahtumasta, ilmoittautuvat ja näkevät lähtöaikansa.

Lue lisää Tournament Managerista >>
Pelaajan käytössä golfmaailman paras sovellus

Turnaussivun lisäksi myös Golf GameBook -sovellus voidaan brändätä kilpailunjärjestäjän näköiseksi. Pelaajille Golf GameBook tarjoaa golfmaailman parhaan ja monipuolisimman sovelluksen.

Lue lisää Tournament Managerista >>


WiseGolf - kokonaisvaltainen toiminnanohjausjärjestelmä

CRM-järjestelmäideologiassa toiminnan keskiössä ovat asiakkuudet. Golfissa se tarkoittaa jäsenyyksiä, osakkaita, yritysasiakkaita ja vieraspelaajia unohtamatta tärkeitä sidosryhmiä.

Lue lisää


Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää ratkaisuistamme!

Lue lisää