Lehdistötiedote
Julkaisuvapaa

Ville Tuovinen WiseNetworkille kehityspäälliköksi WiseGolfin tiimiin

Porin Golfkerhoa yli 30 vuotta luotsannut, kokenut golfjohtaja Ville Tuovinen on aloittanut WiseGolfin kehityspäällikkönä. Villen työnkuvaan kuuluu aktiivinen vuorovaikutus WiseGolfin asiakkaiden kanssa.

Porin Golfkerhon entinen toiminnanjohtaja Ville Tuovinen on aloittanut työt WiseNetworkilla kehityspäällikön roolissa.

Aktiivista vuorovaikutusta asiakkaiden kanssa

Golfalan ymmärrys ja osaaminen näkyvät jatkossa vieläkin monipuolisemmin WiseNetworkin golftoimijoille suuntaaman toiminnanohjausjärjestelmän WiseGolfin toiminnassa, kun Porin Golfkerhon entinen toiminnanjohtaja Ville Tuovinen on aloittanut lokakuussa työt kehityspäällikön roolissa.

Villen työnkuvaan kuuluu aktiivinen vuorovaikutus asiakkaiden kanssa. Asiakaskäynneillä jaetaan parhaita käytäntöjä ja jalostetaan WiseGolfin työkalujen käyttöä. Erilaisten työkalujen monipuolisella käytöllä asiakkaat saavat maksimaalisen hyödyn irti järjestelmästä. Tähän Villellä on paljon kokemusta ja näkemystä.

WiseGolf on WiseNetworkin kehittämän WisePlatform-liiketoimintajärjestelmän toimialakohtainen ratkaisu, joka sisältää kaikki golfkenttien toiminnassa tarvittavat työkalut yhdessä ja samassa järjestelmässä.

Kokenut ja arvostettu golfjohtaja

Ville Tuovisella on yksi pisimmistä työhistorioista suomalaisen golfin parissa: Hän aloitti Porin Golfkerhon toiminnanjohtajana jo vuonna 1993 toimien tehtävässä viime kevääseen saakka.

”Urani aikana yhdistyspohjaisena edelleen toimiva Porin Golfkerho kasvoi isoksi seuraksi, jolla on jäseniä noin 1750. Samalla Kalafornia laajentui merkittäväksi ympärivuotiseksi golfkeskukseksi, jossa on 27 reikäisen kentän lisäksi 9 reikäinen par3-kenttä sekä hulppeat harjoitusalueet golfstudioineen ja kaksi simulaattoria. Palvelumalleja ja pelioikeustuotteita on kehitetty innovatiivisesti", kertoo Ville Tuovinen.

Tuovisen johdossa Porin Golfkerho sai myös tunnustusta, sillä seura on palkittu vuonna 2014 vuoden golfseurana sekä vuonna 2017 vuoden satakuntalaisena urheiluseurana. Tuovisen omasta arvostuksesta kollegoiden keskuudessa kertoo vuonna 2015 saatu vuoden golfjohtajan palkinto.

Takana pitkä yhteistyö WiseNetworkin kanssa

Porin Golfkerhon ja WiseNetworkin yhteistyö on alkanut heti yhtiön perustamisen jälkeen vuonna 2013, kun Kalafornia otti käyttöönsä WiseGolfinkin pohjana olevan WisePlatform-järjestelmän. Kalafornia on siis yksi WiseNetworkin ensimmäisistä ja siten myös pitkäaikaisimmista asiakkaista. WiseGolf-järjestelmä tuli kokonaisuudessaan käyttöön Kalaforniassa syksyllä 2021 ja näin Porin Golfkerho oli ensimmäinen koko järjestelmän käyttöön ottanut kenttäyhteisö.

"WiseNetworkin ja WiseGolfin väki on minulle ennalta hyvinkin tuttua. WiseNetworkin toimitusjohtajan Hannu Myöhäsen sekä kehitysjohtajan Lasse Myöhäsen kanssa olemme tehneet hedelmällistä yhteistyötä jo todella pitkään. WiseGolfin toimintoja vetävän Mika Niemisen kanssa puolestaan löytyy yhteistä työhistoriaa Kalaforniasta, joten päätös liittyä WiseGolfin teemiin oli helppo, varsinkin kun olen ollut mukana jo aikaisemmin ulkopuolisena asiantuntijana kehitysryhmässä ja tunnen järjestelmän mahdollisuudet”, kertoo Tuovinen taustoista.

Molemmin puolista innostusta

"Olen erittäin innoissani mahdollisuudesta olla vieläkin syvemmin mukana kehittämässä golftoimialalle räätälöityä ainutlaatuista järjestelmää, joka käytännössä sisältää kaiken tarvittavan samassa paketissa. Uskon pitkän kokemukseni ja ymmärrykseni golftoimialan tarpeista ja myös ongelmista auttavan WiseGolfin kehitystyössä", innostuu Tuovinen.

Tuovinen jatkaa: "Yhtenä tavoitteenani on olla mukana luomassa WiseGolfin avulla uusia toimintatapoja ja -malleja, jotka tehostavat golfkenttien toimintoja, säästävät työaikaa ja kustannuksia sekä tuottavat ennen kaikkea pelaajille parempaa palvelua. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. On kunnia päästä mukaan WiseNetworkin huippujoukkueeseen."

Myös WiseGolfin tiimissä otetaan lämmöllä vastaan Tuovisen kaltainen ammattilainen:

"Ville Tuovisen ymmärrys ja osaaminen golfalalta ovat huippuluokkaa. Olemme enemmän kuin innoissamme, että saamme Tuovisen kaltaisen ammattilaisen vahvistamaan tiimiämme sekä kehittämään WiseGolf-järjestelmää sekä sen ympärille rakentuvia toimintatapoja yhdessä kanssamme", toteaa WiseNetworkin golftoimialan johtaja Mika Nieminen.

Tervetuloa mukaan joukkoomme Ville!


Lisätietoja:
Mika Nieminen
Golftoimialan johtaja
p. 040 529 0706
mika.nieminen@wisenetwork.fi


Lisätietoa yrityksestä:

WiseNetwork Oy on it-kehitysyhtiö, jonka päätoimipiste sijaitsee Porissa. Kehittämämme SaaS-palvelutuote – WisePlatform – muodostuu valmiista CRM-ohjatusta liiketoimintajärjestelmästä viestintään, myyntiin ja taloushallintoon sekä toimialakohtaisista ratkaisuista. WiseNetwork Oy on perustettu vuonna 2013 ja budjetoitu liikevaihto 2023 on 3 M€. Henkilöstömäärä on kasvanut viimeisen vuoden aikana 26:sta 35:een. Rekrytointitarpeet ovat lähivuosien aikana mittavat.

WiseGolf on golfklubien ja -kenttien markkinajohtaja Suomessa toiminnanohjausjärjestelmien osalta. WiseGolfin lisäksi muita WiseNetworkin kehittämiä toimialakohtaisia tuotteita ovat mm. kuntosaleille suunnattu WiseGym sekä tapahtumaorganisaatioiden tarpeisiin soveltuva WiseEvent.
www.wisenetwork.fi


WiseGolf toiminnanohjausjärjestelmä

WiseGolf-toiminnanohjaus sisältää kotisivut, markkinoinnin, myynnin ja taloushallinnon työkalut täydennettynä golftoiminnan ratkaisuilla - kaikki samassa CRM-järjestelmässä, samoilla logiikoilla ja käyttäjätunnuksilla.

Lue lisää