Ville Tuovinen WiseNetworkille asiantuntijaksi WiseGolfin tiimiin

Porin Golfkerhoa luotsaava kokenut golfjohtaja Ville Tuovinen toimii nykyisen työnsä ohessa WiseGolfin asiantuntijana.

Golfalan ymmärrys ja osaaminen näkyvät jatkossa vieläkin monipuolisemmin WiseNetworkin golftoimijoille suuntaaman toiminnanohjausjärjestelmän WiseGolfin kehityksessä, kun Porin Golfkerhon toiminnanjohtaja Ville Tuovinen aloittaa työt asiantuntijan roolissa. Tuovinen jatkaa myös PGK:n toiminnanjohtajana.

WiseGolf on WiseNetworkin kehittämän WisePlatform-liiketoimintajärjestelmän toimialakohtainen ratkaisu, joka sisältää kaikki golfkenttien toiminnassa tarvittavat työkalut yhdessä ja samassa järjestelmässä.

Kokenut ja arvostettu golfjohtaja

Ville Tuovisella on pitkä työhistoria golfin parissa: Hän on aloittanut Porin Golfkerhon toiminnanjohtajana vuonna 1993 eli menossa on jo kolmas vuosikymmen kyseisessä pestissä. Virkaiältään Tuovinen onkin vanhin golfjohtaja Suomessa.

"Urani aikana yhdistyspohjaisena edelleen toimiva Porin Golfkerho on kasvanut isoksi seuraksi, jolla on jäseniä noin 1750. Samalla Kalafornia laajentunut merkittäväksi ympärivuotiseksi golfkeskukseksi, jossa on 27 reikäisen kentän lisäksi 9 reikäinen par3-kenttä sekä hulppeat harjoitusalueet golfstudioineen ja kaksi simulaattoria. Palvelumalleja ja pelioikeustuotteita on kehitetty innovatiivisesti", kertoo Ville Tuovinen.

Tuovisen johdossa Porin Golfkerho on saanut myös tunnustusta, sillä seura on palkittu vuonna 2014 vuoden golfseurana sekä vuonna 2017 vuoden satakuntalaisena urheiluseurana. Tuovisen omasta arvostuksesta kollegoiden keskuudessa kertoo vuonna 2015 saatu vuoden golfjohtajan palkinto.

WiseGolfin asiantuntija sekä Porin Golfkerhon toiminnanjohtaja Ville Tuovinen.

Takana pitkä yhteistyö WiseNetworkin kanssa

Porin Golfkerhon ja WiseNetworkin yhteistyö on alkanut heti yhtiön perustamisen jälkeen vuonna 2013, kun Kalafornia otti käyttöönsä WiseGolfinkin pohjana olevan WisePlatform-järjestelmän. Kalafornia on siis yksi WiseNetworkin ensimmäisistä ja siten myös pitkäaikaisimmista asiakkaista. WiseGolf-järjestelmä tuli kokonaisuudessaan käyttöön Kalaforniassa viime syksynä ja näin Porin Golfkerho oli ensimmäinen koko järjestelmän käyttöön ottanut kenttäyhteisö.

"WiseNetworkin ja WiseGolfin väki on minulle ennalta hyvinkin tuttua. WiseNetworkin toimitusjohtajan Hannu Myöhäsen sekä kehitysjohtajan Lasse Myöhäsen kanssa olemme tehneet hedelmällistä yhteistyötä jo todella pitkään. WiseGolfin toimintoja vetävän Mika Niemisen kanssa puolestaan löytyy yhteistä työhistoriaa Kalaforniasta", kertoo Tuovinen taustoista.

Molemmin puolista innostusta

Sekä Tuovinen itse että koko WiseGolfin tiimi ovat erittäin iloisia alkavasta yhteistyöstä.

"Olen erittäin innoissani mahdollisuudesta olla mukana kehittämässä golftoimialalle räätälöityä ainutlaatuista järjestelmää, joka käytännössä sisältää kaiken tarvittavan samassa paketissa. Uskon pitkän kokemukseni ja ymmärrykseni golftoimialan tarpeista ja myös ongelmista auttavan WiseGolfin kehitystyössä", innostuu Tuovinen.

Tuovinen jatkaa: "Yhtenä tavoitteenani on olla mukana luomassa WiseGolfin avulla uusia toimintatapoja ja -malleja, jotka tehostavat golfkenttien toimintoja, säästävät työaikaa ja kustannuksia sekä tuottavat ennen kaikkea pelaajille parempaa palvelua. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. On kunnia päästä mukaan Wisenetworkin huippujoukkueeseen."

Myös WiseGolfin tiimissä otetaan lämmöllä vastaan Tuovisen kaltainen ammattilainen:

"Ville Tuovisen ymmärrys ja osaaminen golfalalta ovat huippuluokkaa. Olemme enemmän kuin innoissamme, että saamme Tuovisen kaltaisen ammattilaisen vahvistamaan tiimiämme sekä kehittämään WiseGolf-järjestelmää sekä sen ympärille rakentuvia toimintatapoja yhdessä kanssamme", toteaa WiseNetworkin golftoimialan johtaja Mika Nieminen.

Tervetuloa mukaan joukkoomme Ville!


Mika Nieminen aloittaa WiseGolf Network Oy:n ja WiseNetwork Oy:n golfin toimialajohtajana 6.9.2021 alkaen.

Mika Nieminen aloittaa WiseGolf Networkilla ja WiseNetworkilla golfin toimialajohtajana

Mika Nieminen on aloittanut WiseGolf Network Oy:n ja WiseNetwork Oy:n golfin toimialajohtajana 6.9.2021 alkaen.

Lue lisää

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä valitsemallasi tavalla ja kysy lisää ratkaisuistamme!

Lue lisää