Kohdennettua viestintää WiseGolfin viestintäratkaisuilla

WiseGolf - Klubinhallintajärjestelmässä kotisivut toimivat järjestelmän kasvoina ja ovat monikanavaisen viestinnän keskus.

Järjestelmä on heti käyttöönotettavissa jo tulevalle kaudelle. Kokonaisuus on mahdollista ottaa käyttöön myös portaittain. Tällä kertaa esittelyssä on monikanavaisen viestinnän työkalut.


Kohdennettua viestintää helppokäyttöisillä työkaluilla

WiseGolfin helppokäyttöiset viestintäratkaisut ovat paljon enemmän kuin perinteiset kotisivut. Julkaisujärjestelmällä tuotettu sisältö voidaan muutamalla klikkauksella nostaa näkyviin kotisivuille, jakaa uutiskirjeenä valituille kohderyhmille, nostaa klubin infonäytöille tai jakaa sosiaaliseen mediaan. Lisäksi lukuoikeuksia voidaan helposti rajata esimerkiksi jäsenille tai vaikkapa seuran hallitukselle, kenttätoimikunnille ja muille sidosryhmille.

Monipuolisella sisältöeditorilla viestinnän luominen on helppoa ja nopeaa. Julkaistavaan sisältöön voidaan kätevästi tuoda nostoja järjestelmän muista osa-alueista:

 • Liittyviä uutisia järjestelmän artikkelipankista
  • "Lue lisää aiheesta" -tyyppiset nostot
 • Verkkokaupan tuotenostoja
  • Pelioikeustuotteet, tarjoukset
 • Tapahtumalistauksia / kalentereita
  • Kilpailukalenterit, junnutreenit, greencard -kurssit
 • Tiedonkeräyslomakkeita
  • Arvonnat, palautekyselyt, yhteydenottolomakkeet


Tutustu julkaisujärjeselmän käyttöön opasvideon avulla
Katso video >>

Ota meihin yhteyttä ja varaa lyhyt Teams -esittely
Ota yhteyttä >>​​​​​​​


Tutustu monipuolisiin sivustoilmeisiin ja rakenteisiin

WisePlatformilla toteutettuja kotisivuja

WisePlatformissa kotisivut toimivat järjestelmän kotina. WisePlatform CRM-järjestelmä taipuu useille eri toimialoille ja kaiken kokoisille toimijoille.

Lue lisää


Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa

"Kotisivut pystymme päivittämään itse valikoista lähtien ja koko toimiston väki on oppinut helposti järjestelmän käytön. Kuvien ja videoiden käyttö on yksinkertaista ja kotisivut skaalautuvat mukavasti myös mobilliin. Kotisivuille luodut uutiset on myös äärimmäisen helppo jakaa some-maailmaan."
- Ville Tuovinen, Porin Golfkerho ry.

"Tampereen kauppakamari käyttää ja hyödyntää WisePlatformia omassa toiminnassaan menestykkäästi ja on tyytyväinen käyttäjä".
Toimitusjohtaja Antti Eskelinen, Tampereen kauppakamari

"Tappara valmistautuu kaikissa toimissaan uutta tulevaa Tampereen Areenaa varten ja WisePlatformin käyttöönotto oli yksi näistä. Kilpailutimme useita erilaisia järjestelmäntoimittajia mutta WiseNetworkin tarjoama kokonaisuus oli sellainen mitä muut eivät pystyneet tarjoamaan koko liiketoimintaamme ajatellen".
Aki Hautamäki, myynti- ja kehityspäällikkö, TapparaWiseGolf - kokonaisvaltainen toiminnanohjausjärjestelmä

CRM-järjestelmäideologiassa toiminnan keskiössä ovat asiakkuudet. Golfissa se tarkoittaa jäsenyyksiä, osakkaita, yritysasiakkaita ja vieraspelaajia unohtamatta tärkeitä sidosryhmiä.

Lue lisää