WiseGolfin uudet ominaisuudet, syys-lokakuu 2022

WiseGolf-järjestelmään lisättyjä uusia ominaisuuksia.

  • Huomatkaa, että mikäli jokin uusista ominaisuuksista ei ole kentällänne näkyvissä, niin tyhjentäkää selaimenne välimuisti ja / tai kirjautukaa järjestelmään uudestaan sisälle.
  • Muistakaa myös päivittää applikaation uusimpaan versioon (sovelluskaupassa).

Hakutyökaluun lisätty kulkuoikeudet

Järjestelmän CRM:stä löytyvään hakutyökaluun on lisätty "kulkuoikeudet"-muuttujia, joiden avulla voidaan hakea järjestelmästä eri kulkuoikeuden omaavia henkilöitä.

Lue lisää hakutyökalun käytöstä WiseNetworkin sivuilta.

Hakutyökalu >>


Hakutyökalun avulla voi nyt hakea henkilöitä heille lisättyjen kulkuoikeuksien mukaan.


Massasulku (vaikka olemassa olevia varauksia)

Ajanvarauskalenterista voi nyt sulkea aikavälin käytöstä, vaikka kyseiselle aikavälille olisi jo tehty varauksia.

Suljetulle aikavälille aikaisemmin tehdyt varaukset jäävät voimaan eli toiminto poistaa käytöstä vain vapaana olevat ajat.

Aikavälit suljetaan ajanvarauskalenterista.


Tekstiviestien lähettäminen varauksille

Tekstiviestien lähettäminen onnistuu järjestelmän kautta varauskohtaisesti. Näin voidaan helposti informoida tietyn lähdön pelaajia tekstiviesteillä.

Toiminto löytyy järjestelmän hallintapuolelta seuraavasti:

→ Myynti
→ Tilaukset
→ Varaukset

Varaussivun yläreunasta löytyvien hakukenttien avulla etsitään ne varaukset / henkilöt, joille halutaan viestiä. Klikataan ne aktiivisiksi ja valitaan tämän jälkeen sivun yläreunan "toiminnot"-napin takaa tektstiviestin lähetys.

Katso tarkemmat ohjeet >>


Tekstiviestien lähettäminen onnistuu järjestelmän kautta varauskohtaisesti.


Automaattinen luottokorttiveloitus

Automaattisessa luottokorttiveloituksessa asiakasta veloitetaan toistuvasti suoraan hänen pankki- tai luottokortiltaan (Netflixin tai Spotifyn tapaan). Mallissa jäsenyys tai mikä tahansa muu sopimus, on voimassa toistuvaa ja automaattisesti veloitettavaa maksua vastaan. WiseGolfissa tämä tarkoittaa mahdollisuutta hoitaa esim. kuukausittain veloitettavat pelioikeudet.

Teknisesti toiminnassa maksun välityksestä huolehtii Visma Pay, joka huolehtii maksukorttien tietojen tallentamisesta, eikä niitä missään olosuhteissa käsitellä WiseNetworkin järjestelmässä tai palvelimella.

Lue lisää >>Ovien ajastamisen käyttöliittymä

Järjestemän kulunvalvonnan avulla voi mahdollistaa pelaajille pääsyn esimerkiksi klubin pukuhuoneisiin, bägivarastoon tai vaikka talviharjoittelutilaan.

Jos näiden aukioloaikoihin tulee muutoksia, niin nyt ovia pystyy itse ajastamaan järjestelmästä käsin. Esim. vesisateella tai muutoin hiljaisena aikana voidaan laittaa klubi kiinni, mutta ajastaa ovet niin, että pelaajat pääsevät tarvittaessa käymään pukuhuoneissa.

Tarkemmat ohjeet >>

Kulunvalvontaan liitettyjä ovia on mahdollista ajastaa järjestelmän hallinnasta.


Maksaminen appissa

Huom. Tämä ominaisuus on tällä hetkellä testausvaiheessa ja menee tuotantoon ensi viikon aikana.

WiseGolf-applikaation on valmistunut maksuominaisuus. Kenttä voi jatkossa määrittää, mitä maksutapoja varauksen yhteydessä tarjotaan: maksu ennakkoon, maksu paikanpäällä, lasku.

Jos varaaja valitsee ”maksu ennakkoon”, muuttuu ”Tee varaus” painike muotoon ”siirry maksamaan”. Tätä painiketta klikkaamalla varaaja siirtyy maksunvälittäjän (Paytrail tai VismaPay) palveluun ja suorittaa maksun valitsemallaan tavalla (verkkopankki, luottokortti tms.) Maksun jälkeen palvelu ohjaa tilausvahvistukselle, jonka voi tallentaa tai tulostaa. Painamalla ”valmis” varaaja siirtyy takaisin applikaatioon.


Dynaaminen hinnoittelu

Huom. Tämä ominaisuus on tällä hetkellä testausvaiheessa ja menee tuotantoon ensi viikon aikana.

Järjestelmään on valmistunut uusi ominaisuus, joka mahdollistaa hintojen muuttamisen aikaperusteisesti. Ajanvaraukseen voidaan määrittää sääntöjä, joiden perusteella hinta poikkeaa ajanvarauksen normaalihinnoista. Tällaisia ovat esimerkiksi: viikonloppuhinnat, primetime -hinnat sekä aikaisten aamujen ja myöhäisten iltojen hinnat. Hinnan muuttaminen on nopeaa, joten työkalulla voidaan reagoida nopeasti esimerkiksi sadesäähän ja laskea hintaa kuluvan päivän osalta.

Hintoja on mahdollista muuttaa aikaperusteisesti.


Players 1st -rajapinta avattu

Olemme rakentaneet tähän rajapinnan, jonka avulla ajanvarausdata siirtyy Wisegolf-kenttien osalta Players 1st -palveluun.


WiseGolfiin lisättyjä uusia ominaisuuksia 2022

WiseGolfiin vuonna 2022 lisättyjä uusia ominaisuuksia kootusti.

Lue lisää