Mika Nieminen aloittaa WiseNetworkilla golftoimialan johtajana

WisePlatformin uusin toimialakohtainen ratkaisu on golfklubien ja -kenttien toiminnanohjausjärjestelmä WiseGolf. Olemme saaneet huippuammattilaisen johtamaan golftoimintaamme, kun Mika Nieminen aloittaa WiseGolf Network Oy:n toimitusjohtajana ja WiseNetworkin golftoimialan johtajana 6.9.2021 alkaen.

Mika Nieminen aloittaa WiseGolf Network Oy:n toimitusjohtajana ja WiseNetworkin golftoimialan johtajana 6.9.2021 alkaen.

Mika Niemisellä on vankka kokemus golfalalta: hän on toiminut monipuolisesti erilaisissa työtehtävissä golfliiketoiminnan parissa jo 25 vuoden ajan. Viimeisimpänä Nieminen on toiminut Hyvigolfin toimitusjohtajana vuodesta 2007 asti.

"En muista milloin viimeksi olisin ollut yhtä innoissani. Aivan mieletön fiilis päästä työskentelemään yritykseen, missä vain taivas on rajana! Koen itseni etuoikeutetuksi, että saan olla mukana kehittämässä tätä järjestelmää. WiseGolf ei ole vain golfkentän hallintajärjestelmä, vaan kaikki golfkentän järjestelmät samassa paketissa​​​​​​​", tunnelmoi Mika Nieminen.

WiseGolfilla markkinoiden monipuolisin palvelukattaus

WiseGolf Networkin kehittämä WiseGolf on golfklubien ja -kenttien toiminnanohjausjärjestelmä. CRM-ohjatusta järjestelmästä löytyy kaikki golfkenttien toiminnassa tarvittavat digitaaliset työkalut: asiakkuudenhallinta, ajanvaraus, kilpailujen järjestäminen, markkinoinnin, myynnin sekä taloushallinnon ratkaisut. Haluamme tarjota golfkentille ja -klubeille alan parhaat työkalut, jotka kehittyvät jatkuvasti. Mika Niemisen kokemus on omiaan viemään WiseGolfin kehitystä oikeaan suuntaan.

"Mika tuo organisaatioomme valtavasti golfliiketoiminnan ymmärrystä ja osaamista, jonka perusteella pystymme kehittämään työkaluja golfasiakkailllemme sekä uudistamaan alan toimintamalleja toimijoiden haluamaan suuntaan. Saamme joukkoomme samalla osaavan ja ahkeran tekijän sekä ennen kaikkea mielettömän tiimipelaajan varustettuna wiseläisen ajatusmaailmalla. Mikan verkosto golfalalla sekä muussa yrityskentässä on huikea ja tulee täydentämään Wisen verkostoa erittäin kattavasti", innostuu WiseNetworkin toimitusjohtaja Hannu Myöhänen.

Mika jatkaa päätoimisena Hyvigolf Oy:n toimitusjohtajana suunnitelman mukaisesti 31.8.2022 saakka ja varmistaa osaltaan Hyvigolfin organisaatiomuutoksen onnistumisen.


Lisätietoja:
Hannu Myöhänen
Toimitusjohtaja
p. 0440 532 592
hannu.myohanen@wisenetwork.fi


Lisätietoa yrityksestä:

WiseNetwork Oy on it-kehitysyhtiö, jonka päätoimipiste sijaitsee Porissa. Kehittämämme SaaS-palvelutuote – WisePlatform – muodostuu valmiista CRM-ohjatusta liiketoimintajärjestelmästä viestintään, myyntiin ja taloushallintoon sekä toimialakohtaisista ratkaisuista. WiseNetwork Oy on perustettu vuonna 2013 ja budjetoitu liikevaihto 2021 on n. 1,5 M€. Henkilöstömäärä on kasvanut viimeisen vuoden aikana 13:sta 27:ään.
www.wisenetwork.fi
​​​​​​​www.wisegolf.fi