Jäsenyysmyynti: Loppukauden jäsenyydet

Taustaa:

Tällä hetkellä muutama kenttä myy "loppukauden jäsenyyksiä" edullisemmalla hinnalla. Jos nämä on jäsenyys -tyyppisiä tuotteita, sopimus muodostuu aina väärällä tuotteella / väärällä hinnalla ajatellen tulevia massalaskutuksia. Tämä työllistää myös tukea ja tekee asiakkaan riippuvaiseksi asiakaspalvelusta.

Järkevä toimintatapa on seuvaanlainen:

Loppukauden jäsenyys -tuotteet luodaan erillisinä tuotteina ja tuotetyypiksi määritellään "normaali". Normaali -tyyppinen tuote ei muodosta automaattisesti jäsensopimusta, mutta asiakas voi kuitenkin maksaa tuotteen heti verkkokaupassa.

Tuotteen omistajaksi määritellään henkilö, joka vastaa jäsenyyksien käsittelystä. Tilausvahvistus toimitetaan automaattisesti tähän osoitteeseen, kun tilauksia syntyy.

Kun asiakas tekee tilauksen, hänelle lisätään jäsenyys CRM:n golf -välilehdellä. Tässä samassa yhteydessä asiakkaalle kopioidaan jäsensopimus oikeilla tiedoilla. Kopion pohjana voidaan käyttää mitä tahansa jäsensopimusta. Kopioituun sopimukseen muutetaan ainoastaan henkilötieto.

Jäsenrekisterin eBirdie automaatio toimii niin, että jos henkilöllä on aktiivinen jäsenyys ja aktiivinen jäsensopimus, jäsenmaksu maksettu = KYLLÄ, jos sopimuksen alla ei ole maksamatonta laskua.