WiseGolfin CRM-järjestelmä klubin päivittäisissä rutiineissa

WisePlatformin oma WiseCRM ohjaa koko järjestelmää mm. jakaen käyttöoikeuksia, hallinnoiden kontakteja toiminnallisuuksille ja keräten kaiken tiedon asiakaskohtaiseen profiiliin. Golftoimintaan kokonaisuutta markkinoidaan WiseGolf -brändillä.

Yyteri Golf otti ensimmäisenä klubina käyttöön WiseGolf -ajanvarauksen:


Järjestelmän oma CRM on punainen lanka, joka tekee WiseGolfista ainutlaatuisen ja markkinoilla täysin uniikin tuotteen. Merkittävin ero erillistä toiminnallisuuksista integroituihin järjestelmiin syntyy perusajatuksesta, jossa WisePlatformin työkalut on alun perin suunniteltu toimimaan yhtenä kokonaisuutena – helposti ja tehokkaasti. Näin yritystoimintaa voidaan operoida loogisena kokonaisuutena reaaliajassa.

Erilaisia hybriditoimintoja, missä useita yrityksen eri toiminnallisuksia on yhdessä kokonaisuudessa, pystytään toteuttamaan varsin nopeasti. WiseGolfin ajanvaraus toteutettiin juuri em. logiikalla. Ajanvaraus toimintona oli valmiina, samoin tietenkin CRM, markkinoinnin työkalut omalla julkaisujärjestelmällä (mm. kotisivut, uutiskirjeet, lomaketyökalu ja tapahtumahallinta), myynnin työkalut (tuotehallinta, sopimushallinta, verkkokauppa, ja kassa) sekä kaiken kokoava taloushallinnon työkalupakki.

Golftoimintaan spesifioidun ajanvarauksen perusominaisuudet saatiin kuntoon huhtikuun aikana ja ensimmäiset suunnitelmissa olevat lisäominaisuudet ovat työn alla ja päivittyvät lähiviikkoina valmiiseen järjestelmään ilman mitään lisäkustannuksia asiakkaalle. Jatkossakin WiseGolf päivittyy uusilla parannuksilla, toiminnoilla ja korjauksilla säännöllisesti ja veloituksetta.

"Ajanvarausohjelman saimme käyttöön ti 20.4. Lähetimme edellisenä iltana jäsenistölle selkeät kuvalliset ajanvaraus- ja kirjautumisohjeet. Käyttöönottopäivä oli työntäyteinen caddiemaster-toimistolla ja ohjeita annettiin puhelimitse niitä tarvitseville. Kaiken kaikkiaan käyttöönotto sujui ennakoitua paremmin. Ajanvarausjärjestelmä kehittyy edelleen ja uskomme sen palvelevan asiakkaitamme entistä laajemmin uusien päivitysten ja lisäpalveluiden myötä. WiseGolf on otettu toimiston puolella ilolla vastaan ja jäsenistön perehdyttäminen uuteen järjestelmään on hyvässä vauhdissa."

-Markus Björlin, Yyteri Golf

WiseGolf klubin päivittäisessä toiminnassa

Jäsenyydet
Jäsenmaksujen laskutus tapahtuu sopimushallinnan kautta, jossa laskutus voidaan klubin toimesta säätää kerralla tai maksuerissä maksettavaksi. Laskutus tapahtuu automaattisesti järjestelmän omalla laskutustyökalulla. Laskutusdata siirtyy automaattisesti WiseGolfin omaan kirjanpitojärjestelmään tai se siirretään kuukausittain ensimmäisen tilikauden aikana usein käyttöön jäävään klubin nykyiseen kirjanpito-ohjelmaan. Pankkiyhteyden avulla järjestelmä toteaa maksusuorituksen tulleen ja toteuttaa kirjaukset sekä maksumuistuttamisen. Lopuksi järjestelmä päivittää jäsentiedot automaattisesti eBirdieen ja luonnollisesti hakee sieltä muutokset (esim. tasoitukseen).

Pelioikeudet
Pelioikeuksia voidaan myydä sopimushallinnan, verkkokaupan tai kassan kautta. Maksut menevät automaattisesti kirjanpitoon laskutuksen tavoin oli kyseessä sitten kausipelioikeus, kymppikortti, peliliput tai greenfeemaksut.

Ajanvaraus
Ajanvarauksista valtaosa tapahtuu ennakkoon edellisinä päivinä, greenfeet ja oheistuotteet maksetaan varauksen yhteydessä, maksu kirjautuu suoraan klubin tilille ja data siirtyy automaattisesti yhteenvetoihin, kirjanpitoon ja henkilön CRM-profiiliin (myös vieraspelaajan). Caddiemasterin tai klubin managerin omilla työkaluilla hallitaan kenttää, ajanvarauksia ja oheistuotteita – kaikki ovat suoraan yhteydessä ajanvarauskalenteriin, verkkokauppaan sekä kassaan.

Kilpailut

Kilpailumaksujen maksaminen tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä verkkokaupassa. Maksu kirjautuu suoraan klubin tilille ja data siirtyy automaattisesti yhteenvetoihin, kirjanpitoon ja henkilön CRM-profiiliin (myös vieraspelaajan). WiseGolf -ratkaisussa kilpailujen personoidut tapahtumasivut, kilpailuun ilmoittautuminen, ryhmien muodostaminen, tulosten syöttäminen ja tulospalvelu hoidetaan GameBook Oy:n Tournament Manager -tuotteella. Tutustu Tournament Manageriin >>

Ravintolan ja pro shopin kassat
Ravintolatoimintaan soveltuvan kassasovelluksen (mobiilitabletti tai tietokoneen selain) ja maksupäätteen avulla operoidaan ravintolamyynti myös ajanvarauksen yhteydessä maksettujen tuotteiden osalta. Tilaukset tulostuvat halutessa keittiöön bongeina ja data liikkuu automaattisesti omille tileilleen kirjanpitoon.

WiseGolf tulevaisuudessa
Olemme saaneet heti alusta alkaen mukaan aivan loistavia klubeja, joilta saamamme kehityspalautteen ja ideoiden mukaan kehitämme päivittäin omia työkalujamme. Golfliiketoiminta ja kuluttajien käyttäytyminen muuttuvat jatkuvasti ja me haluamme tarjota teille muutoksessa toimivat, alan parhaat työkalut.

Mahtavaa golfkesää!
Lasse Myöhänen
Kehitysjohtaja