WiseGolfin taustalla vuosikymmenten kehitystyö

WiseNetworkin toiminta perustuu viisaaseen asiakasverkostoon, jonka näkemyksiä ja ideoita me toteutamme WisePlatformin eri toimialakohtaisiin ratkaisuihin. Vaikka olemme golfalalla verrattaen nuori toimija, on meidän tarinamme jo vuosikymmenten mittainen.

Rakentaja.fi toimitusjohtaja Hannu Myöhänen ja kehitysjohtaja Pentti Teponoja vastaanottamassa Tasavallan Presidentin INNOSUOMI-palkintoa vuonna 2006.

INNOSUOMI-palkinnosta WisePlatformiin

WiseNetworkin perustajilla on takanaan menestyksekäs historia nykyisin Rakentaja.fi -palveluna tunnetun ratkaisun takana. Hannu Myöhänen ja Pentti Teponoja perustivat Rakentaja.fi:n taustayhtiön Suorakanava Oy:n 80-luvun lopulla kehittäen siitä hienon menestystarinan, jonka huipennuksena myönnettiin Tasavallan Presidentin INNOSUOMI-palkinto vuonna 2006. Linkki palkinnon jakoon>>>

Rakentaja.fi taustajärjestelmä oli WisePlatformin tavoin kokonaisuudessaan omaa tuotekehitystä. Keskiössä oli CRM, jonka ympärille rakennettiin rakentajia ja remontoijia palveleva kattaus viestintään ja myyntiin sekä toimialakohtaiset digitaaliset palvelut kohderyhmälle WisePlatfomin tavoin.

Internetin 1. vuosikymmellä asiakaskanta paisui 400.000 rakentajaan ja remontoijaan. Kokonaisuus oli varsin kattava - niiden ollessa kaikki samassa järjestelmässä toteutui tulevan WisePlatformin arvot; helppokäyttöisyys ja toimintavarmuus. WiseNetworkin teamistä Rakentaja.fi:n parissa oppia tulevaisuuteen ammensivat myös kehitysjohtaja Lasse Myöhänen ja luova johtaja Santeri Kyrövaara. Varsin hyvä oppikoulu tulevaisuuten oli käyty.

Rakentaja.fi yrityskaupan jälkeen CRM-pohjaisen toiminnanohjausjärjestelmän kehittäminen oli selviö - syntyi yritys WiseNetwork ja sen WisePlatform-alusta kaiken pohjaksi. Yrityksen liiketoiminnan edellyttämät viestinnän, myynnin ja taloushallinnon työkalut CRM-ohjatusti: kaikki samassa järjestelmässä, samoilla logiikoilla ja käyttäjätunnuksilla.

WiseNetwork nyt

Tänään WiseNetwork työllistää 26 henkilöä, joista yli puolet on rekrytoitu viimeisen vuoden aikana. Kokonaisuudessaan WisePlatformin kehittämiseen on panostettu yli 100 henkilötyövuotta, eikä järjestelmän kehitys pääty koskaan - näin asiakkaillamme on aina ajantasainen järjestelmä.

Asiakas- ja tukipalvelu toiminnan keskiössä

Tämän vuoden aikana erityinen painopisteemme on asiakaspalvelun ja käyttäjätuen parantamisessa. Haluamme olla asiakkaidemme tavoitettavissa ja auttaa heitä parhaamme mukaan ratkomaan eteen tulevia haasteita ja ongelmia. WiseGolfin myötä erityisesti golftoimialan tarpeet ovat suurennuslasin alla ja kehitystyö sekä golfin toimialakohtaisten työkalujen että golfalan käyttäjätuen suhteen on käynnissä parhaillaan.

Me WiseNetworkilla olemme erittäin ylpeitä historiastamme ja ennen kaikkea WisePlatformista toimialakohtaisine ratkaisuineen. Emme sido asiakkaitamme sopimuksin, vaan haluamme olla joka päivä luottamuksen arvoisia. Golf on toimialana meille erittäin tärkeä ja lähellä sydäntä. Esittelemme tässä kirjeessä jo mukaan lähteneet klubit ja meidän puolestamme voimme aloittaa teidän klubin kanssa WiseGolfin käyttöönoton vaikka heti tänään.


Aurinkoisin golfterveisin,

Hannu Myöhänen ja tänään vahvistunut WiseGolf-tiimimme


Mika Nieminen WiseGolfin asiantuntijaksi

Golfalan kommentit ja tarpeet näkyvät jatkossa vieläkin monipuolisemmin WiseGolfin kehityksessä, kun HyviGolfia johtava Mika Nieminen aloittaa WiseNetworkin asiantuntijana.

WiseGolfin kehittämisessä tärkeässä roolissa on alusta asti ollut kehitysryhmä, jonka jäsenenä Mika jatkaa edelleen. Lisäksi hänen tehtävänään on toimia asiantuntijana klubien toiminnasta - tavoitteena kehittää
järjestelmää entistäkin paremmin golfalan tarpeisiin sekä kehittää toimintatapoja, joilla golfklubit eniten hyötyvät WiseGolfista.

"Mikan mieletön kokemus ja näkemys golfalasta vahvistavat ja lisäävät ymmärrystä sekä osaamista WiseGolfin kehityksessä. Meille on tärkeää saada kommentteja kehityksen suunnasta myös Etelä-Suomen kenttien näkökulmasta Yyterin ja Kalafornian erinomaisen yhteistyön lisäksi", kertoo WiseNetworkin toimitusjohtaja Hannu Myöhänen.

"En muista milloin olisin viimeksi innostunut yhtä paljon jostain uudesta golfiin liittyvästä tuotteesta tai palvelusta! WiseGolf on kokonaisuus, joka tulee helpottamaan golfkenttien arkea merkittävästi ja tuo käyttöömme työkaluja, joista emme ole aikaisemmin osanneet edes haaveilla. Koen itseni etuoikeutetuksi, että saan olla mukana kehittämässä tätä järjestelmää! WiseGolf ei ole vain golfkentän hallintajärjestelmä, vaan kaikki golfkentän järjestelmät samassa paketissa", kuvailee Mika Nieminen.

Mika jatkaa toimitusjohtajana HyviGolfissa, jonka kanssa järjestely saatiin erittäin hyvällä yhteistyöllä toteutumaan.