WiseGolfin organisaatio vahvistuu

Jatkuvasti kasvava ja kehittyvä organisaatiomme on jälleen vahvistunut uusilla tekijöillä. Kasvun myötä henkilöstömme pystyy erikoistumaan työssään enemmän ja sen seurauksena palvelemaan teitä entistäkin paremmin. Myös applikaation kehitys on lähtenyt hyvin liikkeelle ja ensimmäiset leiskat ovat nyt nähtävillä.

Applikaation kehitys etenee ja käyttöliittymän suunnittelu on hyvällä mallilla. Kuvassa näät applikaation graafisen ilmeen.

Applikaatio toimii kiinteänä WiseGolfin osana

Kirjautuminen applikaatioon tapahtuu käyttäjän omilla WiseGolf -tunnuksilla. Kirjautumisen jälkeen asiakas näkee oman kotikenttänsä pääsivun ja voi varata aikoja joko omalle tai vieraskentälle. Järjestelmä muistaa kirjautumisen, joten ajanvaraus on aina helposti saatavilla.

Etusivun uutisfiidiä voidaan personoida asiakkaan statuksen mukaan. Esimerkiksi vieraspelaajille, jäsenille, osakkaille, junioreille ja senioreille voidaan näyttää erilaisia sisältöjä kunkin kentän näkymässä.

Ajanvaraus tapahtuu suoraan applikaatiossa. Mikäli pelaajalla on pelioikeus tai esimerkiksi sarjakortti, ajanvaraus on maksuton. Muut jäsenet sekä vierapelaajat voivat varata ja maksaa lähtöaikansa applikaatiossa.

Applikaatio kokoaa kaiken loppukäyttäjälle oleellisen sisällön ja mahdollistaa myöhemmin myös uudenlaisia palveluita kuten rangepolettien käytön ja push-viesteillä tehtävän viestinnän.

Kentän näkökulmasta applikaatio on varsin vaivaton, sillä sitä ei tarvitse erikseen päivittää: viestinnän sisältö tulee suoraan järjestelmän julkaisujärjestelmästä, jäsentiedot järjestelmän CRM:stä ja ajanvaraus sekä muut myytävät tuotteet samasta tuotehallinnasta, jolla verkkokauppaa ohjataan.

Miikka Timoska aloittaa WiseNetworkin golfliiketoiminnan palvelupäällikkönä

Olemme onnistuneet vakuuttamaan lähes kolmekymmentä kenttää järjestelmämme edistyksellisyydestä ja toimivuudesta. Kiitos siitä kaikille sopimuksen tehneille ja sopimusta vielä harkitseville kentille.

Nyt on aika lunastaa nämä kentille annetut lupaukset. Palvelupäällikön roolissa tulen olemaan golfasiakkaidemme ensisijainen yhteyshenkilö ja auttamaan kenttiä kauteen valmistautumisessa sekä loppukäyttäjien ja kausityöntekijöiden opastamisessa.

Olen jatkossakin mukana kuukausittain järjestettävissä kehitysryhmän tapaamisissa sekä kentille suunnatuissa yhteiskoulutuksissa ja kevään webinaareissa. Vastaan myös kenttien kanssa sovittujen yhteistöiden täyttymisestä ja tapahtumien sekä asiakastilaisuuksien järjestämisestä.

Käyttöönottoprosessin aikana ensisijaisena yhteyshenkilönänne toimii teille määritetty asiakasvastaava, mutta myös allekirjoittaneeseen voi aina olla yhteydessä.

Tulen vierailemaan kentillä aktiivisesti kevään ja kesän aikana sekä vastaamaan kenttien koulutus- ja kehitystarpeisiin ennen kautta ja kauden aikana.

Terveisin,

Miikka Timoska
Palvelupäällikkö
WiseGolf
044 3118803