WiseGolfin kassa on asiakaspalvelun keskus

WisePlatformin kassa ja siihen rakennetut golftoiminnot muodostavat ennennäkemättömän tehokkaan työkalun klubin asiakaspalveluun!

Kaikki samassa järjestelmässä

Kuten kaikki muutkin WisePlatformin osa-alueet, myös kassa on kiinteä osa kokonaisuutta. Tämä mahdollistaa tietojen automaattisen liikkumisen ja täysin uudenlaiset toimintamallit, jotka helpottavat caddiemasterin työtä merkittävästi.

Ajanvaraus ja kassa toimivat samassa järjestelmässä

Tämä tarkoittaa, että greenfeepelaajien varaamat peliajat ja lisäpalvelut kuten autovaraus nousevat automaattisesti kassalle, päivän maksamattomiin varauksiin. Asiakas voi siis maksaa saapuessaan greenfeen ja halutessaan ostaa lisää tuotteita kassalla. Kun varaus on maksettu, se vahvistuu automaattisesti ajanvarauskalenteriin.

Kaikki myynnin kanavat toimivat samassa järjestelmässä

Asiakas voi maksaa kassalla laskuja tai verkossa tehtyjä ostoksia. Kaikki asiakkaan avoimena olevat maksut löytyvät kätevästi suoraan kassalta henkilön takaa. Kassalla on suora yhteys järjestelmän CRM:ään, josta tiedot haetaan. Vastaavasti asiakkaalle voidaan myös myydä piikkiin. Tällöin tehdyistä kassatilauksista syntyy avoin lasku, joka voidaan myöhemmin maksaa kassalla tai laskuttaa asiakkaalta.

Piikkitoiminto on erityisen hyödyllinen esimerkiksi yritystapahtumissa. Yritykselle voidaan avata piikki, johon lisätyt kassatilaukset voidaan kätevästi laskuttaa koontilaskuna tapahtuman jälkeen.

Taloushallinto toimii saumattomasti myynnin työkalujen kanssa

Tuotteen asetuksissa määritellään kirjanpitotili, jonka jälkeen kaikkien myyntien data menee täysin automaattisesti kirjanpitoon. Kassalla voidaan myydä myös muiden toimijoiden, kuten ulkoistetun ravintolan ja proshopin palveluita. Näissä tapauksissa tuotteet tiliöidään velkatileille ja tilitetään esimerkiksi kuukausittain eteenpäin.