WIseGolfin asiakasreferenssit


Porin Golfkerho

"Porin Golfkerho on tehnyt jo vuosikaudet yhteistyötä Wisenetworkin kanssa ja nyt on ilahduttavaa, että koko toiminta pyörii jatkossa yhden innovatiivisen järjestelmän kautta. Kokemukset helppokäyttöisestä ja loogisesta järjestelmästä ovat olleet sen verran hyvät, että Kalaforniassa malttamattomana odotetaan uutta kokonaisvaltaista ja golftoimintaan räätälöityä järjestelmää, jossa on kaikki, mitä kentillä tarvitaan. GameBook -integraatio on vielä piste iin päälle."

Toimitusjohtaja Ville Tuovinen


Yyteri Golf

"Golf -alalla on ollut selkeä tarve tämän tyyppisille ratkaisuille jo pitkään. Järjestelmällä saadaan uutta tehoa viestintään, markkinointiin ja myyntiin. Erityisen hienoa on se, että samoilla tunnuksilla pääsee hallitsemaan kaikkia toimintoja ja talouden tunnusluvut ovat aina ajan tasalla."

Markus Björlin


IItti Golf

WiseGolf tarjoaa nykyaikaiset ja kotimaiset työvälineet käyttöömme. Asiointi toimittajan kanssa on helppoa ja on tunne, että meitä kuunnellaan ja tarpeemme otetaan huomioon. Uskomme, että WiseGolf on yhtä ketterä, kuin me olemme itsekin.

Kaikki golfyhteisömme järjestelmät siirtyvät yhden sateenvarjon alle. Varauskalenterin, asiakasrekistereiden ylläpitämisen ja kilpailujen järjestämisen lisäksi saamme paljon muuta. Liiketoimintaa kehittäessämme tiedämme, että meillä on jo välineet valmiina uusia avauksiamme varten.

WiseGolf palvelee kenttää ja pelaajia sekä tukee liiketoiminnan kehittämistä.


Hartola Golf

Syitä wisegolfille siirtymiseen:

- Asiakaspalvelun ja maksamisen helppouden kehittäminen
- Asiakasrekisterin, viestinnän ja myynnin tehokkaampi hyödyntäminen
- Kaiken nivoutuminen suoraan kirjanpitoon
- Helppo ja tehokas raportointi, Hallitus paremmin kartalla missä
mennään
- Helpottaa cädäreiden, toimiston, toimitusjohtajan työtä
- Rajapinta ebirdien kanssa
- Kustannustehokas kokonaisuus

Helpompi ja tehokkaampi kokonaisuus kuin nykyinen monen alustan ja
palvelun malli.


Tera


Järvi-Suomen Golf

Päätös Lappajärven Loma-Golfin ja Järviseudun Golfseuran siirtymisestä WiseGolf-klubihallintajärjestelmän käyttäjiksi kypsyi Wise-Golfin tarjoamien mahdollisuuksien ja asiakkailta tulevien toiveiden kohtaamisen kautta. Tavoitteena on entistä paremmin kyetä vastaamaan jäsenistön ja osakkaiden tarpeisiin samalla kun toiminnan hallinta selkeytyy ja virtaviivaistuu. WiseGolf tarjoaa ratkaisut juuri niihin jokapäiväisiin haasteisiin, jotka ovat tähän saakka olleet palvelun ja toiminnan heikoimpia lenkkejä. Odotan innolla uudelle alustalle siirtymistä ja pääsyä mukaan uudenlaisen asiakaskokemuksen luomiseen.

Keijo


Kytäjä Golf