WiseGolf - yrityksen markkinoinnin ja koko talouden kattava CRM-järjestelmä täydentyy nyt kirjanpitopalveluilla

WiseNetwork tarjoaa jatkossa asiakkailleen myös kirjanpitopalveluita, joten erillistä tilitoimistoa ei enää tarvita. Asiakas saa näin palvelun yhdestä paikasta kiinteään ja kilpailukykyiseen hintaan.

WiseGolf - kirjanpitotyökalujen toimintalogiikat

WiseSales - myynnin työkalut

Kaikki myynnit ohjataan WisePDM tuote- ja varastohallinnasta, näin myös varastot ovat aina ajan tasalla. Tuotetietojen lisäksi tuotteelle tallennetaan kirjanpitotili ja kustannuspaikka. Toimintamalli mahdollistaa myydyn tuotteen datan siirtymisen automaattisesti kirjanpitoon, myytiinpä tuote WiseGolf ajanvarauksesta, WiseEcommerce verkkokaupasta, WiseDeal sopimushallinnasta, WiseInvoise laskutuksesta tai WisePOS kassalta ajantasaisesti. Pankkiin avattu WS-kanava tuo tiliotteen ja myyntilaskujen viitesuoritukset pankista päivittäin. Järjestelmän automatiikka suorittaa automaattisesti lopulliset kirjaukset kirjanpitoon. Näin asiakkaamme toiminnan kirjanpito ja analytiikka on aina ajan tasalla. Sama logiikka toimii myös osto- ja palkkalaskuissa.

WiseBill - ostolaskut

Ostolaskujen tiliöinnin automatisoinnin perusohjaus tapahtuu tavaran/palvelutoimittajan tiliöintiohjauksesta. Toiminnan jatkuessa ostolaskut tiliöityvät algoritmin avulla pitkälle automaattisesti. Ostolaskuille asetetaan yrityksen tarpeiden mukaan tarkastamis- ja hyväksymiskierto. Toistuvissa laskuissa järjestelmä muistaa edellisen laskun kierron. Ostolaskujen maksu tapahtuu aina asiakkaan toimesta mikä takaa koko kierron turvallisuuden.

WiseNote - kuitit

Pankkikorttien ja käteismaksujen kuitit tiliöidään WiseNote-kuittityökalun avulla.

WisePay - palkat

WisePay palkkajärjestelmä räätälöidään yrityskohtaisesti Tulorekisterin tuotteiden mukaan. Työntekijöille muodostetaan osaksi työsopimusta myös palkkasopimus.

Edellisen palkanmaksun tapahtuessa jäävät tiedot talteen palkkasopimukselle, jota täydennetään muuttuvilla tapahtumilla seuraavan palkanmaksun yhteydessä. Vuonna 2024 oivana apuna on myös WiseWork työajan seuranta, joka on ohjelmoitu siirtämään palkkalomakkeelle muuttuvia tapahtumia.

Palkkojen maksun jälkeen järjestelmä lähettää tiedot automaattisesti Tulorekisteriin. Palkoista muodostuu samalla myös TAS-lasku ennakonpidätyksistä ja työnantajan sotumaksuista.

WiseInvoice -myyntilaskut

Myyntilaskut muodostuvat pääosin automaattisesti WiseDeal tilaus-/sopimushallinnasta.


Kaikki myynnit, ostot ja palkat siirtyvät kirjanpitoon ajantasaisesti täysin automaattisesti ilman käsiä.

WiseNetwork tarjoaa asiakkailleen nyt myös WiseEconomy - kirjanpitopalvelut - erillistä tilitoimistoa ei enää tarvita

WiseEconomy taloushallinnon työkaluja kehittäessämme kysyntä WiseNetworkin tarjoamille kirjanpitopalveluille on kasvanut. Meillä on jo pitkään ollut taloushallinnossamme viisi henkilöä, joiden tehtävänä on ollut opastaa sekä asiakkaita että heidän kirjanpitäjiään työkalujen käytössä ja vastaamaan heidän kysymyksiinsä. Kesän jälkeen tulimme lopulta siihen tulokseen, että WiseEconomyn parhaana asiantuntijana on luonnollista että alamme näitä palveluita tarjoamaan – näin vähennämme samalla tuki- ja koulutuspalveluita. Täten syntyi WiseEconomy Network, tilitoimisto joka ei ole tilitoimisto.

Hyödyt asiakkaalle

Kirjanpito on käytänössä aina ajan tasalla. Kirjanpitäjät osaavat käyttää järjestelmää tehokkaalla tavalla ja järjestelmän tekninen tuki on heille helposti saatavilla. Kirjanpitäjien ymmärrys toimialasta on parempi, kun jokainen on erikoistunut tehtäväänsä toimialakohtaisesti. Ei tarvita erillistä tilitoimistoa, joten kustannustehokkuus paranee.

Kirjanpidon työnjako

Kaikki kirjanpitäjämme ovat omassa palveluksessamme. Kirjanpitäjät hoitavat tehtäviään toimialakohtaisesti, joten heillä on hallussaan kaikki WiseGolfin työkalujen mahdollistamat toimialakohtaiset ratkaisut kirjanpidon ja koko toimintaketjun osalta. Käyttöönotto ja koulutus tapahtuu yritykselle nimetyn kirjanpitäjän toimesta. Koulutuksen yhteydessä käydään läpi tarkempi työnjakotaulukko, jossa eritellään kirjanpitäjän tehtävät ja yrityksen tehtävät.

Viikoittainen tsekkaus

Kirjanpitäjä suorittaa viikoittain hänelle sovittavat tehtävät sekä tarkastukset asiakkaan suorituksista.

Vastaava tarkastus tapahtuu myös kuukausittain (esim. alv ja palkat). Tarkastusraportit löytyvät asiakkaan omasta järjestelmästä. Näin asiakkaan kirjanpito on aina ajantasalla.

Kirjanpidon hinnoittelu

Tarjoamme kirjanpitotyöt kiinteään kuukausihintaan, joka perustuu asiakkaan vuotuisiin toiminnan tuottoihin. Kysy lisää ja pyydä tarjous!


Toimialajohtaja

​​​​​​​MIKA NIEMINEN

+35840 529 0706

Palvelupäällikkö​​​​​​​

MIIKKA TIMOSKA

+35844 311 8803

Kehityspäällikkö

VILLE TUOVINEN

+358 500 592 812


WiseEconomy-kirjanpitopalvelut - toivottu lisä tarjontaamme

WiseNetwork aloittaa kirjanpitopalveluiden tarjoamisen WisePlatformia tai sen toimialakohtaista toiminnanohjausjärjestelmää käyttäville asiakkailleen.

Lue lisää