WiseGolf - palkat ja pitkälle automatisoitu kirjanpito

WiseGolfin logiikka on sama läpi kaikkien toimintojen. Tällä kertaa esittelyssä on kirjanpidon ja palkanmaksun helpot ja reaaliaikaiset työkalut.

Kalafornian uudet nettisivut on avattu. Sivustolla näkyvät yrityslogot nostetaan CRM:stä automaattisesti kotivuille tagien avulla.


Miten saat WiseGolfin työkalut käyttöön ensi kaudelle?

Kiinnostus WiseGolfin työkaluja kohtaan on ollut mahtavaa, kiitos siitä! Olemme saaneet teiltä huikean määrän ideoita, ajatuksia ja kommentteja - WiseNetworkin hengen mukaisesti asiakkaiden palautteen perusteella me työkaluja päivittäin kehitämme. Olemme kiitollisia tietenkin myös siitä, miten moni kenttä on hankkinut tai hankkimassa järjestelmän käyttöönsä ensi kaudelle.

WiseGolfin käyttöönotto tehdään vaiheittain - aloittaen nettisivuista, CRM:stä ja markkinoinnista jo tämän kauden aikana. Kauden jälkeen käyttöönotto viimeistellään julkaisemalla ajanvaraustyökalut valmiiksi ensi kautta varten sekä ottamalla käyttöön sovitut taloushallinnon työkalut.

Varmista ensi kaudeksi markkinoiden parhaat työkalut ottamalla meihin yhteyttä! Suunnitellaan yhdessä teille sopiva käyttöönoton aikataulu. Käyttöönotto voidaan aloittaa vaikka heti!

Myyntijohtaja

Joni Meskanen

050 538 9512

joni.meskanen@wisenetwork.fi

WiseGolf Myynti

Miikka Timoska

044 311 8803

miikka.timoska@wisenetwork.fi


Palkkojen laskenta, maksu, tiliöinti ja tulorekisteri-ilmoitus käy WisePayllä todella helposti ​​​​​​​

Asiakaskohtainen palkkajärjestelmä personoidaan tulorekisterin palkkatuotteista asiakkaan tarpeet kattavaksi.

Palkkojen maksu noudattaa järjestelmässä samoja periaatteita kuin myynti- ja ostolaskut. Yksinkertaisimmillaan kuukausipalkkalaisten laskut lähtevät itsenäisesti ja automaattisesti tarkastettavaksi haluttuna aikana ennen palkkapäivää. Tällöin tarkastus-hyväksyntä-maksatus -ketjun jälkeen kaikki palkkojen eri osa-alueet (ennakonpidätys ja savamaksu (ent. sotu-maksu), TyEL-maksut sekä työttömyysvakuutusmaksut) kuin itse palkkakin siirtyvät kirjanpidossa kukin oikean kokoisina omille tileilleen. Palkanlaskijan tms. ei tarvitse erikseen näitä osia laskea, hän lisää vain normipalkasta eriävät mahdolliset lisät ja lomat palkoille tarkastusvaiheessa. Hyväksynnän jälkeen palkoista voidaan tulostaa tulorekisteri-ilmoitukset sekä lähettää ne latauspalvelun kautta järjestelmään.

Pentti Teponoja
Johtaja
Taloushallinnon kehitystoiminta
0440-591906


WisePlatform kirjanpito (WiseAccounting)

WiseGolfin kirjanpitotyökalu (WiseAccounting) on toteutettu käyttäjien eli klubien arjen pyörittäjien näkökulmasta, tapahtumat mahdollisimman pitkälle automatisoiden. Näkymät on toteutettu erittäin yksinkertaisiksi, mutta tiedoiltaan kattaviksi.

WisePlatformissa taloushallinto alkaa tuotehallinnosta, jossa kaikki myytävät tuotteet tiliöidään ennalta, jotta niiden myynnit siirtyvät eri myynnin kanavista (sopimus/tilausmyynti, verkkokauppa, varausmyynti ja kassamyynti) automaattisesti omille tileilleen kirjanpitoon.

Kunkin toimijan lähettämät ostolaskut tiliöidään ensimmäisellä kerralla. Jatkossa järjestelmän automatiikka muistaa tiliöinnit ja tarjoaa tiliöintejä seuraavalla kerralla - tarvitaan vain tallennus. Kullekin toimijalle tai laskulle voidaan osoittaa omat tarkastajat, jotta varmistutaan laskun oikeellisuudesta. Kun laskujen hyväksyjä on yleensä sama henkilö, toteutuu samalla myös hyvä hallintotapa.

WiseGolfin pankkiyhteyden avulla järjestelmään noudetaan yleensä päivittäin digitaaliset tiliotteet. Järjestelmä kuittaa osto- ja palkkalaskut pois ostoveloista ja myyntilaskut myyntisaamisista - näin kirjanpito on ajantasaista ja toteutunut käteis- ja pankkikorttiostoja lukuun ottamatta pitkälle automatisoituna.

Vinkki: Tiliöintiä voidaan helpottaa päivittämällä tilikartan tilien nimet mahdollisimman tarkasti tapahtumien mukaisiksi.

Käteis- ja pankkikorttiostot
Ostokuitteja varten olemme toteuttaneet WiseNote-kuittisovelluksen. Sovelluksen avulla järjestelmän kuvataan kuitti ja päivitetään oston tarkoitus. Taloushallintoa hoitava henkilö tiliöi tositteen. Olemme digitalisoimassa ja automatisoimassa myös tätä toimintaketjua pois ”käsitöistä”.

Tilinpäätös
Myös tilinpäätöksen viralliset ja omistajille tarkoitetut liitetiedot ovat automatisoitavissa järjestelmästä. Näin tilinpäätös on varsin ketterä tapahtuma.

Tilintarkastus
WiseNetwork Oy sulki oman tilikautensa 1.1.2020-31.12.2020 tilit uudenvuodenaattona 31.12.2020 ja toimitti tilintarkastajalle tunnukset järjestelmään. Tilintarkastajan lausunto tuli 6.1.2021 ja yhtiökokous siunasi tilinpäätöksen 8.1.2021. Kaupparekisteriin ja Asiakastietoon tiedot päivittyivät tammikuun toisella viikolla.

Raportit
Päiväkirja, pääkirja, tase, tuloslaskelma ja ALV-yhteenvedot on haettavissa eri aikajaksoille (kuukausi, kvartaali tai vuosi). Alla esimerkkinä startup-yritys WiseNetworkin tuloslaskelman vuosittainen tiivistelmä vuosilta 2017-2020.

Onhan se helppoa - markkinointiviestintä, myynti ja taloushallinto kaikki samassa järjestelmässä, samoilla logiikoilla, yhtenäisellä analytiikalla ja samoilla käyttäjätunnuksilla.