WiseGolf – Applikaatiolla tehokasta viestintää ja lisämyyntiä

WiseGolf -palvelu täydentyy seuraavaan kauteen mennessä WiseGolf -mobiiliapplikaatiolla. Golftoimijoilla on nyt erinomainen mahdollisuus vaikuttaa appin sisältöön ja toimintoihin.

Applikaatiolla on golfklubin toiminnassa useita erilaisia käyttökohteita

WiseNetworkilla on tuotettu kymmeniä eri mobiilisovelluksia useille eri aloille. Golfalalle olemme suunnitelleet WiseGolfin mobiilisovelluksen sisältävän esimerkiksi seuraavia toimintoja:

Viestintä
Applikaatioon saadaan ohjattua ajankohtaiset uutiset ja uusimmat tiedotteet suoraan järjestelmän artikkelihallinnasta. Rooleihin perustuvat lukuoikeudet toimivat myös applikaatiossa, joten kohderyhmäperusteinen viestintä on helppoa toteuttaa. Push -viestien avulla voidaan lähettää erikoistarjouksia ja tiedotteita valituille ryhmille, kuten kentällä olevat pelaajat tai henkilöt, joilla ei ole aktiivisia varauksia.

Ajanvaraus
Jäsenelle yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on ajanvaraus omalle kotikentälle. WiseGolfissa ajanvaraus toimii applikaation sisällä ja pelaaja voi kätevästi varata peliaikoja oman kotikenttänsä lisäksi myös muille WiseGolf -järjestelmää käyttäville kentille.

Ostaminen
WiseGolf -applikaatioon voi kätevästi tallentaa oman maksukorttinsa tiedot, jolloin lisäpalveluiden ja vierasajanvarauksen maksaminen onnistuu kätevästi muutamalla klikkauksella datan virratessa automaattisesti kirjanpitoon. Kaikki ostotapahtumat tallentuvat myös pelaajan CRM-profiiliin.

​​​​​​​Range
Selvitämme mahdollisesti saatavilla olevia rajapintoja range -automaatteihin, jolloin poletit voisi ostaa kätevästi verkkokaupasta tai niitä voitaisiin sisällyttää esimerkiksi tietyntyyppisiin jäsenyyksiin ja pelioikeuksiin. Näin myös rangepolettien myyntidata menisi automaattisesti kirjanpitoon, rahat suoraan seuran tilille ja osto näkyviin pelaajan CRM-profiiliin.


Miten sinä näet WiseGolfin mobiilisovelluksen?

Olemmeko mielestäsi oikeilla raiteilla appin suhteen? Vaikuta kehityssuuntiimme ja kerro meille, mihin suuntaan WiseGolfin mobiiliappia pitäisi kehittää.

Ilmaise myös se, jos teidän kenttänne harkitsee oman brändin mukaiseen appiin panostamista ja näette sen hyvin merkittävänä asiana, että sovelluskaupoista app löytyy teidän logolla ja nimellä.