Nyt on aika sanoa pitkäkestoiset sopimukset irti ja antaa mahdollisuus kilpailutukselle

Aurinkoista Juhannuksen aikaa

Tultuamme mukaan golf-markkinaan tarkoittaa se klubinhallinnan työkalujen ja niihin liittyvien töiden, kuten taloushallinnon työn, kokonaishintojen alenemista. Kaikki samassa järjestelmässä -filosofiamme säästää aikaa, työtä ja rahaa. Asiantuntijamme Mika Nieminen tekee ensiviikolla yhteenvetoa Hyvi Golfin nykyisistä järjestelmistä (yhteensä 9) ja niihin liittyvistä ulkopuolisista työveloituksista, jotka kaikki saadaan korvattua WiseGolf-kokonaisuudella.

Nyt on oikea hetki tarkistaa omat jatkuvat sopimukset, etteivät ne jatku automaattisesti ensi kaudelle, ellei niitä irtisanota kesäkuun loppuun mennessä. Irtisanomalla sopimukset irti nyt, annat teidän klubille mahdollisuuden miettiä uutta ratkaisua kokonaisuuteen ensi kautta silmällä pitäen.

Hyvää Juhannusta toivottaen,

Hannu Myöhänen
Toimitusjohtaja

WiseNetwork Oy
0440-532592
hannu.myohanen@wisenetwork.fi

WiseGolfPlatform
Onhan se helppoa; markkinointiviestintä, myyntiajanvaraus ja taloushallinto CRM-ohjatusti samassa järjestelmässä:
Samoilla logiikoilla, tehostuneella ajankäytöllä, yhtenäisillä analytiikoilla ja samoilla käyttäjätunnuksilla.


Mika Nieminen WiseGolfin asiantuntijaksi

Golfalan kommentit ja tarpeet näkyvät jatkossa vieläkin monipuolisemmin WiseGolfin kehityksessä, kun HyviGolfia johtava Mika Nieminen aloittaa WiseNetworkin asiantuntijana.

WiseGolfin kehittämisessä tärkeässä roolissa on alusta asti ollut kehitysryhmä, jonka jäsenenä Mika jatkaa edelleen. Lisäksi hänen tehtävänään on toimia asiantuntijana klubien toiminnasta - tavoitteena kehittää
järjestelmää entistäkin paremmin golfalan tarpeisiin sekä kehittää toimintatapoja, joilla golfklubit eniten hyötyvät WiseGolfista.

"Mikan mieletön kokemus ja näkemys golfalasta vahvistavat ja lisäävät ymmärrystä sekä osaamista WiseGolfin kehityksessä. Meille on tärkeää saada kommentteja kehityksen suunnasta myös Etelä-Suomen kenttien näkökulmasta Yyterin ja Kalafornian erinomaisen yhteistyön lisäksi", kertoo WiseNetworkin toimitusjohtaja Hannu Myöhänen.

"En muista milloin olisin viimeksi innostunut yhtä paljon jostain uudesta golfiin liittyvästä tuotteesta tai palvelusta! WiseGolf on kokonaisuus, joka tulee helpottamaan golfkenttien arkea merkittävästi ja tuo käyttöömme työkaluja, joista emme ole aikaisemmin osanneet edes haaveilla. Koen itseni etuoikeutetuksi, että saan olla mukana kehittämässä tätä järjestelmää! WiseGolf ei ole vain golfkentän hallintajärjestelmä, vaan kaikki golfkentän järjestelmät samassa paketissa", kuvailee Mika Nieminen.

Mika jatkaa toimitusjohtajana HyviGolfissa, jonka kanssa järjestely saatiin erittäin hyvällä yhteistyöllä toteutumaan.