Myyntilaskutus (WiseInvoice)

WiseGolfin työkalupakista löytyy välineet reaaliaikaiseen taloushallintoon. Logiikka ja analytiikka ovat täsmälleen samat kuin muissakin WisePlatformin työkaluissa.

Laskutus

Pitkäkestoiset sopimukset (jäsenyydet, yrityssopimukset) järjestelmä laskuttaa automaattisesti sen mukaan, moneenko erään laskutus on määritelty. Kertaluontoiset tilaukset (pelioikeus, yritystilaisuus) voidaan muodostaa laskuksi tilauksen kautta (myynti "piikkiin") tai tiedot suoraan laskulle syöttäen.

Laskun voi lähettää yhdellä helposti painalluksella asiakkaan valitsemalla laskutustavalla. Ajastetuksi asetetun laskun järjestelmä lähettää määriteltynä päivänä automaattisesti.

Myyntilaskut siirtyvät järjestelmässä automaattisesti myynnin kirjanpitotileille.

Suoritukset

Pankkiyhteyden kautta noudetaan joka päivä tieto suoritetuista laskuista, jotka järjestelmä kirjaa automaattisesti maksetuiksi. Tämän mukaan päivittyy automaattisesti myös jäsenyys tai pelioikeus voimaan.

Kaikki laskut voidaan myös suorittaa kassaan (WisePOS), mikäli asiakas haluaa käyttää laskun maksuun liikuntarahoja tai muita maksuvälineitä. Esimerkiksi maksettaessa pelioikeuksia kassaan, aktivoituu asiakkaan pelioikeus saman tien eikä oikeutta tarvitse erikseen päivittää asiakkaan tietoihin tai toiseen järjestelmään.

Järjestelmän automatiikka lähettää maksumuistutukset maksamattomista laskuista (1. muistutus ja 2. muistutus) ja lisää muistutusmaksun asiakkaan maksettavaksi.

Analytiikka

Ajantasaisen laskutuksen analytiikka on nähtävissä yleistasolla yhdellä silmäyksellä (dashboard) tai pilkottuna miten pieniin osiin tahansa.