Mallipohja WiseGolfista esim. seuralehdessä julkaistavaksi

Esimerkkiartikkeli WiseGolfista julkaistavaksi esim. seuralehdessä.
Artikkelia voi jokainen kenttä muokata vapaasti omiin käyttötarkoituksiinsa sopivaksi tai käyttää siitä vain osia.

WiseGolf-toiminnanohjausjärjestelmä helpottaa sekä golfkentän että pelaajien arkea

WiseGolf on golfkentille suunnattu kotimainen toiminnanohjausjärjestelmä, joka sisältää kaikki tarvittavat työkalut yhdessä ja samassa järjestelmässä. WiseGolfin avulla kentät pystyvät toimimaan tehokkaammin sekä kehittämään liiketoimintaansa järjestelmällisesti. Samalla voidaan tarjota myös pelaajille heidän kokemustaan parantavia helppokäyttöisiä palveluita.

Mikä WiseGolf?

WiseGolfin takana on kotimainen yritys, WiseNetwork Oy, jolla on jo vuosien kokemus toiminnanohjausjärjestelmien kehittämisestä. WiseNetworkin kehittämä CRM-järjestelmä WisePlatform sisältää kaikki yrityksen tarvitsemat työkalut yhdessä ja samassa järjestelmässä. Se skaalautuu eri toimialoille sekä erikokoisille yrityksille. Golfkentille suunnatun WiseGolfin lisäksi yrityksen muita toimialakohtaisia tuotteita ovat mm. kuntosaleille suunnattu WiseGym sekä tapahtumaorganisaatioiden tarpeisiin soveltuva WiseEvent.

WiseGolf tuo tehokkuutta kentän toimintaan

Kaikki samassa järjestelmässä

WiseGolf tarjoaa yhdessä ja samassa järjestelmässä kaikki golfkenttien toiminnassa tarvittavat digitaaliset työkalut: asiakkuudenhallinta, ajanvaraus, kassa, osakasrekisteri sekä markkinoinnin, myynnin ja taloushallinnon ratkaisut.

Kun kaikki työkalut ovat samassa järjestelmässä saadaan helpotettua monia yrityksen toimintoja sekä poistettua turhia työvaiheita: yhdellä kirjautumisella hallitaan järjestelmän kaikkia työkaluja, tietoja ei tarvitse päivittää useisiin eri paikkoihin tai siirrellä järjestelmästä toiseen. WiseGolfissa kaikki tiedot siirtyvät saumattomasti järjestelmän eri osien välillä. "Kaikki samassa järjestelmässä"-toimintatapa tuo aikaiseksi huomattavia aika- ja resurssisäästöjä, mikä on golfkentille tarpeen etenkin kiireisenä kesäaikana.

Helppokäyttöisyys etuna

WiseGolf on helppokäyttöinen järjestelmä, jossa kaikki toiminnot muistuttavat toisiaan. Näin ollen esimerkiksi kausityöntekijät oppivat järjestelmän käytön nopeasti. Kun järjestelmä on helppokäyttöinen ja toimintavarma, vapautuu palvelutiimin resursseja enemmän asiakaspalveluun.

Tiivis kehitysyhteisö ja jatkuvaa kehitystä

WiseGolf-järjestelmää käyttävät kentät muodostavat tiiviin verkoston, joka kehittää WiseGolfin työkaluja yhteistyössä WiseNetworkin kanssa. WiseGolf haluaa tarjota golfliiketoimintaan alan parhaat työkalut, jotka kehittyvät jatkuvasti.

​​​​​​​​​​​​​​“Asiakkaat ovat mukana WisePlatformin jatkuvassa kehitystyössä ja uusia ominaisuuksia lisätään järjestelmään kuukausittain. Asiakaspysyvytemme koko kahdeksanvuotisen toimintahistoriamme aikana on reippaasti yli 95 % ja sen haluamme siellä jatkossakin pitää”, kertoo WiseNetworkin liiketoimintajohtaja Joni Meskanen.

Pelaajien käyttöön helppo ja kätevä mobiiliapplikaatio

WiseGolf-järjestelmän näkyvin osuus pelaajille on klubikohtainen mobiiliapplikaatio, joka tulee kevään 2022 aikana ladattavaksi sovelluskauppoihin. Applikaatio tuo pelaajien käyttöön mm. helpon ja monipuolisen mobiiliajanvarauksen.

Yksi kirjautuminen riittää

Oman kentän WiseGolf-applikaatioon kirjaudutaan omalla jäsennumerolla. Kun kirjautumisen on kerran tehnyt, applikaatio muistaa sen eli kirjautumista ei tarvitse joka kerta suorittaa uudelleen.

Applikaatiosta pystyy helposti varaamaan aikoja myös muille WiseGolf-järjestelmää käyttäville kentille, joita on (1/2023) mukana yhteisössä jo yli 40!

Tiedot helposti nähtävillä

Applikaation etusivulta pelaaja näkee yhdellä silmäyksellä omat tietonsa, kuten nimen, tasoituksen sekä seuraavan varatun peliajan. Myös varatun peliajan vahvistaminen tehdään helposti applikaation etusivulta. Ajanvarauksen yhteydessä applikaatiosta pystyy myös tilaamaan kierrokselle erilaisia kentän määrittämiä lisäpalveluita, kuten esimerkiksi auton.

Personoitu uutissisältö

Applikaatio tarjoaa kentille mahdollisuuden personoida pelaajille näytettävää sisältöä. Uutisfiidin sisältö voidaan muokata käyttäjäoikeuksien perusteella siten, että esimerkiksi jäsenille, osakkaille ja pelioikeuden omaaville voidaan jokaisella näyttää erilaista sisältöä. Luonnolliseti myös vieraspelaajille voidaan määritellä heille näkyvät uutiset.

Tämän lisäksi applikaatio osaa mm. automaattisesti ehdottaa pelikavereiksi henkilöitä, joiden kanssa on käynyt eniten pelaamassa. Maksu voidaan suorittaa applikaatiossa tai paikan päällä klubilla.

Luonnoskuva WiseGolf-applikaatiosta. Ladattu kuva soveltuu käytettäväksi noin A4-levyisessä painotuotteessa.
​​​​​​​Lataa kuva täältä >>