eBirdie -automaatio


Jäsenmaksujen tilan seuraaminen WiseGolfissa

Golf -välilehden takaa löytyvä ”Jäsenet” listaa kaikki seuran jäsenet, joilla eBirdie on aktiivisena.

Jäsenlistaukseen tulee näkyviin myös henkilön jäsensopimukset. Henkilöllä tulee olla sopimus, jolla on jäsenmaksutuote (tuotteelle on lisättä ”jäsenmaksu” -tagi)

Jäsenmaksut tulee laskuttaa sopimuksen alta, jotta automatiikka toimii. Sopimusten laskutus voidaan automatisoida niin, että laskut lähtevät kerran vuodessa.

Kun sopimukselle on muodostunut lasku, se näkyy jäsenlistauksessa. Maksamaton jäsenmaksu näkyy avoin summa -sarakkeessa.

Kun lasku on maksettu, avoin summa on 0€. Maksaneista jäsenistä saadaan tulostettua lista, jonka avulla eBirdiet on saatu aktivoitua eBirdieen.

WiseGolfiin valmistuu ennen 1.4. automaatio, jossa ”jäsenmaksu maksettu” -tila muuttuu automaattisesti kun aktiivisen sopimuksen avoin summa on 0€. Tieto siirtyy siis jatkossa automaattisesti eBirdieen, eikä manuaalisia excel -vientejä enää tarvitse tehdä.


HUOM:

  • Kaikilla jäsenillä tulee olla sopimus, jotta automatiikka toimii aukottomasti. (voit tarkistaa sopimukset järjestämällä jäsenlistauksen sopimussarakkeen mukaan)
    • Myös kunniajäsenille yms. on syytä luoda sopimus. Sopimuksen laskutusasetuksiin voidaan määrittää "ei laskutusta" jos heiltä ei peritä maksuja
  • Irtisanoutuvan jäsenen sopimus pitää päättää. Pelkkä hyvistyslaskun tekeminen kuittaa summan 0€ ja jäsen näkyy maksaneissa, mikäli hänellä on aktiivinen sopimus

Automaattinen rajapinta eBirdieen

Rajapinnan kytkeminen päälle eBirdiessä tapahtuu seuraavaa polkua pitkin:

Oma seura - Pelaajat - eBirdien aktivointi pelaajille - Automaattinen aktivointi rajapinnan kautta

Asetuksen kytkeminen päälle nollaa voimassa olevat eBirdiet ja alkaa lukemaan reaaliaikaista dataa järjestelmästä.

HUOM: Automaatio ei ole vielä Wisessä valmis, joten asetus kannattaa muuttaa vasta 1.4.2023

Halutessaan rajapintaa voi tosin hyödyntää niin, että merkitsee maksaneet jäsenet manuaalisesti maksaneeksi henkilön golf -välilehdellä, jolloin tieto siirtyy myös eBirdieen.